Izmir'de Bir Kisinin Öldügü Silahli Kavgaya 1 Tutuklama

Izmir’in Bayrakli ilçesinde 1 kisinin hayatini kaybettigi, 1 kisinin de yaralandigi silahli kavgaya iliskin gözaltina alinan süpheli çikarildigi mahkemece tutuklandi.

Izmir'de Bir Kisinin Öldügü Silahli Kavgaya 1 Tutuklama
Olay, geçtigimiz persembe günü aksam saatlerinde Çay Mahallesi 2109 Sokak’ta meydana geldi. Iddiaya göre, Zülküf Bayram (43) ile M.E. (26) ve Kerim Topuz (35) arasinda henüz belirlenemeyen sebepten dolayi tartisma çikti. Çikan tartismanin ardindan tabancayla ates açilmasi sonucunda Zülküf Bayram gögüs ve sirt bölgesinden, M.E. ise ayagindan yaralandi. Ihbar üzerine adrese polis ve 112 Acil Saglik ekipleri sevk edildi. Yaralilardan durumu agir olan Bayram, kaldirildigi Ege Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesi’nde yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamazken, Türkan Özilhan Devlet Hastanesi’nde tedavisi tamamlanan M.E. ise taburcu oldu. Izmir Adli Tip Kurumu morgunda yapilan otopsinin ardindan Bayram’in cenazesi, Dogançay Mezarligi’nda topraga verildi.



Tutuklandi

Olayin ardindan kaçan ve cinayet süphelisi oldugu ileri sürülen Kerim Topuz, dün polis ekiplerince kiskivrak yakalandi. Islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen zanlinin savcilik ifadesinde, Bayram’i kendisinden alacagini istedigi için çikan tartismada öldürdügünü söyledigi ögrenildi. Topuz, çikarildigi nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA