Çocuk Kulübü Ile Çocuklar Etkinlige Doyacak

Süleymanpasa Belediyesinin çocuklara hizmet veren markasi Süleymanpasa Çocuk Kulübü Mayis ve Haziran ayinda gerçeklestirecegi atölyeleri açikladi.

Çocuk Kulübü Ile Çocuklar Etkinlige Doyacak


Süleymanpasa Belediyesi tarafindan sehirde yasayan çocuklarin eglenmesi, eglenirken ögrenmesi için hayata geçirilen çocuk kulübü etkinlikleri bu yil da dolu dolu gerçeklesecek. 4-7 yas arasi çocuklar için düzenlenen atölyeler 24 Mayis tarihinde baslarken 4 hafta boyunca sürecek. 24-25-26 Mayis tarihlerinde Akil Zekâ Oyunlari Atölyesi, 31 Mayis 1-2 Haziran tarihlerinde Resim Atölyesi, 7-8-9 Haziran tarihlerinde Maske Yapim Atölyesi ve 14-15-16 Haziran tarihlerinde ise Ritim Atölyesi çocuklara eglence dolu anlar yasatacak.

4-7 yas arasi çocuklarin katilabilecegi etkinliklerde yer almak isteyen çocuklar için Hükümet Caddesi Yeni Çarsi Sokak’ta bulunan Süleymanpasa Belediyesi Ak Çözüm Merkezi’ne, Hürriyet Mahallesi’ndeki Çocuk Kulübüne sahsen gelerek ya da 0 282 259 59 59 numarali Süleymanpasa Belediyesi Çagri Merkezi üzerinden dâhili 1334 tuslayarak Çocuk Kulübünden bilgi alinabilecek ve kayit yaptirilabilecek.
Kaynak: İHA