Altieylül Belediyesi Anne Adaylarinin Yaninda

Altieylül Belediyesi, Sultan Abdülhamid Han Gelisim Merkezi’nde Balikesir Il Saglik Müdürlügü ile imzaladigi protokolle Altieylül Ilçesi’nde ikamet eden anne adaylari için “Saglikli Gebe Saglikli Gelecek” projesini baslatarak anne adaylarinin yaninda oldugunu duyurdu.

Altieylül Belediyesi Anne Adaylarinin Yaninda
Anne adaylari evlerinde ziyaret edilecek

Altieylül Belediyesi ile Balikesir Il Saglik Müdürlügü arasindan imzalanan protokole göre Altieylül’de hamile olan ve Aile Sagligi Merkezleri tarafindan gerçeklestirilen rutin kontroller sirasinda ihtiyaç sahibi oldugu belirlenen ya da talepte bulunan vatandaslarin bilgileri Altieylül Belediyesi Saglik Isleri Müdürlügü’ne bildirilerek isleme alinacak. Sonrasinda ise Altieylül Belediyesi Saglik Isleri Müdürlügü’ne bagli ekiplerce hamile olan anne adaylari evlerinde ziyaret edilip ihtiyaçlari belirlenerek Altieylül Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü’ne iletilecek. Gerçeklesecek degerlendirmenin ardindan ise Altieylül Belediyesi tarafindan bebek bekleyen ihtiyaç sahibi ailelere ALKART verilerek ihtiyaçlarinin karsilanabilmesi için destek olunacak.

Baskan Avci anne adaylarinin yaninda

Saglikli Gebe Saglikli Gelecek Projesi ile Altieylül’de ikamet eden ve bebek bekleyen ihtiyaç sahibi vatandaslarin yaninda olan Altieylül Belediye Baskani Hasan Avci “Öncelikle sunu söylemeliyim ki bizler gerçek ihtiyaç sahiplerini özenle seçerek yaptigimiz sosyal yardimlarin dogru adreslere ulastigindan emin bir sekilde çalismalarimizi sürdürüyoruz. Il Saglik Müdürlügümüz ile imzaladigimiz protokol ile de Altieylül’ümüzde yasayan anne adaylarinin yanindayiz ve yaninda olmaya da devam edecegiz. Çünkü dünyaya gelecek çocuklarimiz bizlere Allah’in birer emanetidir. Bizler de Allah’in izniyle basta çocuklarimiz olmak üzere ihtiyaç sahibi tüm annelerin yaninda olacagiz insallah. 1+1 seklinde toplamda 2 yil boyunca sürecek bu projemiz ile dünyaya gözlerini açacak evlatlarimizin ellerinden tutacak olmanin heyecanini yasiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA