YUNIFESST'22'ye Ece Seçkin Damgasini Vurdu

Yalova Üniversitesi’nin Yalova Belediyesi ile birlikte düzenledigi YUNIFESST’22’de sahne alan ünlü sarkici Ece Seçkin, festivale damgasini vurdu.

YUNIFESST'22'ye Ece Seçkin Damgasini Vurdu
19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami kentte coskuyla kutlandi. Gençlik Haftasi nedeniyle ortak bir çalismaya imza atan Yalova Belediyesi ve Yalova Üniversitesi ünlü sanatçilari ögrenciler ve vatandaslarla bulusturdu. 16 Mayis’ta baslayan ve 5 gün sürecek festivalin bayram kutlamasinda ilk olarak sahnede Samida yerini aldi. 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydani’nda gerçeklestirilen konserin ardindan Ece Seçkin sahneye çikarak organizasyona damgasini vurdu. Ünlü pop müzigi sanatçisi sarkilarini bu kez Yalovalilar için söyledi.

Canli performansiyla hayranlarindan tam not alan Ece Seçkin’e sarkilarini söylerken binlerce kisi eslik etti. 1 saati asan konserde doyasiya eglenene Yalovalilar unutamayacaklari bir gece yasadi.

Festivale renk katan Ece Seçkin’e Yalova Belediye Baskan Vekili Mustafa Tutuk, tesekkür ederek çiçek takdim etti.

Programi Yalova Üniversitesi Rektörü Mehmet Bahçekapili, Belediye Baskan Yardimcilari Ahmet Sariduman, Bahaddin Erbay, Rektör Yardimcisi Vefik Arica, Belediye Kültür Isleri Müdürü Candan Yilmaz da takip etti.

Etkinlik havai fisek gösterisiyle sona erdi.
Kaynak: İHA