Uyusturucu Yetistirmek Için Böbregini Sattigi Tespit Edilen Sahis Ve Ekibi Yakalandi

Ankara’da 3 katli bir villada esrar yetistirdigi tespit edilen 3 kisi yakalanarak gözaltina alindi. Operasyonda 470 adet Hint keneviri bitkisi ele geçirildi.

Uyusturucu Yetistirmek Için Böbregini Sattigi Tespit Edilen Sahis Ve Ekibi Yakalandi
Ankara Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Subesi ekipleri; M.Y., I.A. ve M.A.Y. isimli sahislarin esrar yetistirdigi bilgisine ulasti. Teknik ve fiziki takibe aldiklari süphelilerin Çankaya’daki 3 katli bir villayi uyusturucu yetistirmek için kullandiklarini belirleyen narkotik polisleri, villaya düzenledikleri operasyonla 3 sahsi yakalayarak gözaltina aldi. Operasyonda yapilan aramalarda ise 470 adet Hint keneviri bitkisi ve yetistirilmesinde kullanilan düzenekler ele geçirildi.

Böbregini satarak uyusturucu isine sermaye saglamis

Zanlilardan M.Y.’nin Almanya’da yasadigi sirada uyusturucu yetistirmeyi ögrendigi aktarildi. Zanlinin uyusturucu yetistirme isine finans saglamak içinse Iran’da böbregini sattigini ve vücudunda ameliyat izleri oldugu belirtildi.

Kaçak elektrik kullandiklari tespit edildi

Sahislarin, esrar yetistirme düzeneginde kullanilan havalandirma kanalini insaat isçisine yaptirdiklari, villanin elektrigini ise kaçak kullandiklari ortaya çikti.
Kaynak: İHA