Uyusturucu Baskininda EYP Ele Geçirildi

Malatya’da polis tarafindan bir adrese düzenlenen baskinda çok sayida silah, el yapimi fitil ateslemeli patlamaya hazir patlayici ile bir miktar uyusturucu ele geçirildi.

Uyusturucu Baskininda EYP Ele Geçirildi
Alinan bilgilere göre, Il Emniyet Müdürlügü Narkotik ekipleri tarafindan yapilan istihbari çalismalar sonucunda bir ikamette uyusturucu ve silah ticareti yapildigi bilgisine ulasildi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler belirlenen adrese operasyon düzenlendi.

Düzenlenen operasyonda 9 ruhsatsiz pompali tüfek, 1 ruhsatsiz tabanca, 1 adet el yapimi patlayici, 1 kesici alet, 264 gram uyusturucu madde ve 7 uyusturucu hap ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelere el konulurken, bir sahis gözaltina alindi. Gözaltina alinan sahsin çok sayida suç kaydinin bulundugu tespit edilirken, sahsin emniyetteki islemlerinin sürdügü bildirildi.

Öte yandan narkotik ekipleri “Uyusturucu veya Uyarici Madde Imal veya Ticaretine "yönelik yaptigi titiz çalismalar çerçevesinde iki adrese daha operasyon düzenledi.

Adreslerde yapilan aramada 100 gram uyusturucu madde ile çok sayida uyusturucu hap ele geçirildi. Aramalar sirasinda uyusturucu ticaretinden elde edildigi degerlendirilen 2 bin 450 TL para ile 500 adet fisegi de el konuldu.

Konuyla ilgili olarak gözaltina alinan 2 sahis emniyetteki islemlerinin ardindan sevk edildigi adli makamlarca tutuklandi.
Kaynak: İHA