Siverek'te Oto Sanayi Sitesinin Yollari Yeniden Yapiliyor

Siverek Belediyesi ilçe ekonomisinin mihenk taslarindan sayilan ikinci oto sanayi sitesinin tahrip olan yollari yeniden yapiliyor.

Siverek'te Oto Sanayi Sitesinin Yollari Yeniden Yapiliyor
Devam eden alt yapi çalismalari sirasinda deforme olan ve bozulan yollari yenilemeyi sürdüren Siverek Belediyesi, alt yapisi tamamlanan oto sanayi sitesini unutmadi. Alt yapi çalismalarinin tamamlanmasinin ardindan sanayi esnafinin yol talebine duyarsiz kalmayan Belediye Baskani Ayse Çakmak, talebin ivedi olarak karsilanmasi talimati verdi. Bu çerçevede çalisma yürüten Fen Isleri Müdürlügü, sanayi esnaflarinin da görüslerini alarak bir süre önce çalisma baslatti. Daha önce deforme olan ve bozulan 3 blokun yollarini tamamlayan ekipler, geri kalan yollari hafta sonuna kadar tamamlamayi planliyor.

Madeni Esya Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskani Haci Inan, çalismalardan duyduklari memnuniyeti dile getirdi.

Belediye Baskani Ayse Çakmak’a tesekkür eden Inan, “Alt yapi çalismalarinin tamamlanmasinin ardindan dökülen kötü malzeme nedeniyle bir süre magduriyet yasadik. Belediye Baskanimiz Ayse hanimefendiyle görüsüp durumu anlattik. Kendisine uzattigimiz eli geri çevirmedigini ve bizimle birlikte oldugunu fark ettik. Beraber çalismamizin sonucu da bugün gördügünüz gibi yollarimizin yapilmasiyla sonuçlandi. Bu konuda bizleri geri çevirmeyen ve taleplerimizi karsiliksiz birakmayan degerli Belediye Baskanimiz Ayse Çakmak’a, esnaf ve sanatkarlarimiz adina çok tesekkür ediyorum.” dedi.

Fen Isleri Müdürlügü teknikeri Adem Öztürk, alt yapi çalismalarinin tamamlandigi tüm noktalarda çalisma yürütüldügünü söyledi.



Belediye Baskani Ayse Çakmak’in sanayi esnafindan gelen talebin karsilanmasi talimati üzerine planlama yapildigini belirten Öztürk, “Yaklasik 10 gündür çalismalarin devam ettigi ikinci oto sanayi sitemizdeki yollari, aksi bir durum yasanmadikça hafta sonunda tamamlamayi planliyoruz.” diye konustu.

Yollarinin yapilmasindan duyduklari memnuniyeti dile getiren sanayi esnafi, taleplerini yanitsiz birakmayan Belediye Baskani Ayse Çakmak’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA