Sagopa Kajmer, Mersinli Gençleri Costurdu

İçel Büyüksehir Belediyesi, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayraminda, rap müzigin sevilen ismi Sagopa Kajmer’i gençlerle bulusturdu. Büyüksehir Belediye Baskani Vahap Seçer de gençlerle birlikte Sagopa Kajmer’i izledi.

Sagopa Kajmer, Mersinli Gençleri Costurdu
İçel Büyüksehir Belediyesinin 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami çerçevesinde konserde Sagopa Kajmer, İçelli gençleri costurdu. Kültür ve Sosyal Isler Dairesi tarafindan Özgecan Aslan Baris Meydaninda düzenlenen konseri, alani dolduran binlerce vatandas ile birlikte Büyüksehir Belediye Baskani Vahap Seçer, CHP İçel Milletvekilleri Ali Mahir Basarir ve Cengiz Gökçel de dinledi. Sagopa Kajmer konseri öncesinde Kozmos ve Günes sahne aldi.

Rap müzigin sevilen sanatçisi Sagopa Kajmer’in sahneye çikmasina dakikalar kala alandaki gençler 10. Yil Marsi’ni söyleyerek ellerindeki bayraklari dalgalandirdi. Gençlerin alkislariyla sahneye çikan Sagopa, sevilen sarkilarini İçelliler için seslendirdi.

“Atatürk ülkeyi gençlere emanet etti. Bizler de sizlere emanet edecegiz”

Baskan Seçer, konserde sahneye çikarak gençlere seslendi ve “Sagopa costuruyor sizi bakiyorum. Sizlerin duygularina tercüman oluyor, isyanlarina, taleplerine, özlemlerine, sevgilerine, her seyinize tercüman oluyor. Bugün 19 Mayis. Ulu Önder Atatürk’ü aniyoruz. Sizlerin bayrami. Atatürk ülkeyi gençlere emanet etti. Bizler de sizlere emanet edecegiz. İçelimiz daha güçlü olacak. Türkiyemiz daha güçlü olacak. Bayraminiz kutlu olsun” dedi.

Seçer, Sagopa Kajmer’e hediyesini takdim ettikten sonra sanatçiyla birlikte hatira fotografi çektirdi.

Konserde havai fisek gösterisi de yapildi.
Kaynak: İHA