Pursaklar'da Cosku Dolu 19 Mayis Kutlamalari

Pursaklar Belediyesi tarafindan yapimi tamamlanan ve ilçe halkinin büyük begenisini kazanan Hicret Meydani’nda 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami coskuyla kutlandi.

Pursaklar'da Cosku Dolu 19 Mayis Kutlamalari
Pursaklar Belediyesi organizesinde Ilçe Gençlik Spor Müdürlügü tarafindan düzenlenen 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami, yakin zamanda vatandaslarin hizmetine açilan Hicret Meydani’nda coskuyla kutlandi. Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan programa Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, Kaymakam Mehmet Yildiz, ögrenciler ve çok sayida vatandas katilim sagladi.

"Gençler bizim gelecegimiz"

Günün anlam ve önemine binaen kisa bir konusma yapan Baskan Çetin, "Ilçe Gençlik Spor Müdürlügü tarafindan düzenlenen 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami programina Ilçe Kaymakamimiz Mehmet Yildiz ile katildik. Gençler bizim gelecegimiz. Egitimden bilime, kültürden sanata, spordan sosyal etkinliklere kadar faaliyet gösterdigimiz her platformda gençlerimizi desteklemeye, yarinlara güçlü bir sekilde hazirlanmalarina destek olmaya devam edecegiz" dedi.

Protokol konusmalarinin ardindan kutlamalar, Ankara seymenleri gösterisi, tekvando, sportif gösteriler, siir ve türkü dinletileriyle sona erdi.
Kaynak: İHA