Pazaryeri Ilçesinde Eller Yagmur Için Semaya Kalkti

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde vatandaslar yagmur ve sükür duasi için stadyumda bulustu.

Pazaryeri Ilçesinde Eller Yagmur Için Semaya Kalkti
Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde belediye tarafindan düzenlenen programla yagmur ve sükür duasi için vatandaslar ilçe stadyumunda ellerini semaya açti. Pazaryeri ilçe stadyumunda Kur’an-i Kerim tilaveti ile baslayan program Müftü Senol Sahin tarafindan vaaz ve dua ile devam etti. Yagmur duasina Kaymakam Ferhat Altay ve Belediye Baskani Zekiye Tekin’in yani sira çevre köylerden ve Pazaryeri ilçesinden birçok vatandas katildi.

Yagmur ve sükür duasi sonrasi hep birlikte ilçe stadyumunda cuma namazi kilinirken, Pazaryeri Belediyesi namaz sonrasi vatandaslara ikramda bulundu. Kaymakam Ferhat Altay ve Belediye Baskani Zekiye Tekin vatandaslara pilav ve ayran ikram etti.

"Pazaryeri Belediyesi olarak ilçe halkimizla yagmur duasina çiktik" diyen Baskan Tekin, “Güzel bir katilim oldu. Allah hepsinden razi olsun. Ürünlerimizi ektik hasadimizi bekliyoruz ama yagmurumuz biraz az oldu. Nisan ayi genelde ilçemizde yagmurlu bir ay olur mayisin sonuna geldik ama yagmurumuz yok bizde dua edelim, çocuklarimizla birlikte, hemsehrilerimiz ile birlikte duaya çikalim istedik. Insallah bol bereketli hayirli bir hasat dönemi olsun rabbim dualarimizi kabul etsin insallah” diye konustu.

Kaynak: İHA