Ögrencilerden 18 Projelik Bilim Fuari

Ordu’nun Ünye ilçesi Pelitliyatak Imam Hatip Ortaokulu ögretmen ve ögrencileri tarafindan hazirlanan 18 projelik bilim fuarinin açilisi gerçeklestirildi.

Ögrencilerden 18 Projelik Bilim Fuari
Bilim fuarinin açilisinda konusan Pelitliyatak Imam Hatip Ortaokulu Müdürü Ali Aksu, “Bu sene üçüncüsünü düzenledigimiz bilim fuarimizda toplamda 18 projemiz yer almaktadir. Bunlardan 9 tanesi tasarim, 5 tanesi arastirma ve 4 tanede inceleme projemiz yer almaktadir. Burada proje yürütücümüz ögretmenlerimize ve projede yer alan ögrencilerimize tesekkür ediyoruz” dedi.

Ilçe Mili Egitim Müdürü Özgür Tokgöz, Milliyetçi Hareket Partisi Ünye Ilçe Baskani Murtaza Haciimamoglu, okul idarecileri, ögretmenlerin katilimi ile açilan bilim fuarinda ögrencilerin çalismalari tek tek incelendi. Ilçe Milli Egitim Müdürü Özgür Tokgöz ve katilimcilar daha sonra okulun diger alanlarinda da incelemelerde bulunarak projelerin ortaya çikmasinda emegi ve enerjini harcayan ögrencileri, onlari destekleyen ve tesvik eden ögretmenleri ile okul yöneticilerine tebriklerini iletti.
Kaynak: İHA