Ögrenciler, 2 Yil Sonra Bahar Senligi Ile Stres Atti

Istanbul Yeni Yüzyil Üniversitesi 2 yil boyunca pandemi dolayisiyla ara verdikleri bahar senligini bu yil ögrencileri ile bulusturdu. Etkinlik kapsaminda gençler ve üniversite personeli hem final sinavlari hem de mezuniyet öncesi eglenerek stres atti.

Ögrenciler, 2 Yil Sonra Bahar Senligi Ile Stres Atti
Geleneksel hale gelen bahar senliklerine salgin dolayisiyla 2 yildir ara vermek zorunda kalan üniversiteler bu yil baharin gelmesiyle senlikleri tekrar düzenlenmeye basladi.

Istanbul Yeni Yüzyil Üniversitesi de 2 gün boyunca üniversitenin Cevizlibag Kampüsünde çesitli etkinliklerle ögrencilere keyifli anlar yasatti.

Senligin ilk günü açilisa Rektör Prof. Dr. Yasar Hacisalihoglu ve Mütevelli Heyeti Baskani Dr. Azmi Ofluoglu da katilim saglayarak spor turnuvalarinda basarili olan ögrencilere hem madalyalarini hem de hediyelerini takdim etti.

Açilis konusmasinda organizasyonun düzenlenmesinde büyük katkisi oldugu için üniversitenin Spor Kültür Daire Baskani Dr. Ögr. Üyesi Perihan Eren Bana’ya ayrica tesekkür eden Rektör Prof. Dr. Yasar Hacisalihoglu ayrica horon oynayan halk oyunlari ekibi ögrencilerine de eslik etti. Prof. Dr. Yasar Hacisalihoglu, gençlere senlik boyunca bol müzik ve eglence dileyerek, “Iki yil boyunca pandemi bizi birbirimizden kopardi ama artik bunun üstesinden geldik. Simdi artik eglence zamani. 2 gün boyunca umarim çok eglenirsiniz” dedi.

Üniversite bünyesinde bulunan gençlerin de yeteneklerini sergiledigi bahar senligi, dans gösterileri, solo ve koro konserler ve DJ performansindan sonra ikinci gün aksami ünlü grup Gripin’in sahne almasiyla son buldu.
Kaynak: İHA