''Objektifte Pursaklar Var'' Fotograf Yarismasinda Ödüller Sahiplerini Buldu

Pursaklar Belediyesi ve Pursaklar Ilçe Milli Egitim Müdürlügü tarafindan düzenlenen iklim temali "Objektifte Pursaklar Var" yarismasinda dereceye giren ögrencilere ödülleri takdim edildi.

''Objektifte Pursaklar Var'' Fotograf Yarismasinda Ödüller Sahiplerini Buldu
Pursaklar Belediyesi ve Pursaklar Ilçe Milli Egitim Müdürlügü isbirligi ile lise ögrencilerine yönelik Iklim temali ‘‘Objektifte Pursaklar Var’’ fotograf yarismasinda dereceye giren ögrencilerin fotografi sergide vatandaslarin begenisine sunuldu.

9-10-11 ve 12.sinif ögrencilerine yönelik düzenlenen Pursaklar’in ruhunu en iyi yansitacak olan “Iklim” temali ödüllü fotograf yarismasi sonucunda birinci, ikinci ve üçüncü olan yarismacilara hediye çeklerini Belediye Baskani Ertugrul Çetin ve Ilçe Kaymakami Mehmet Yildiz tarafindan ödülleri takdim etti.

‘‘Fotograflarin her biri ilçemize yarasir güzellikteydi’’

Ilçemizin genç fotograf sanatçilarinin çekmis olduklari fotograflari tek tek inceleyen Belediye Baskani Ertugrul Çetin, ‘‘Ilçe Milli Egitim Müdürlügü ile düzenledigimiz Objektifte Pursaklar Iklim Temali Fotograf Yarismasi’na katilan lise ögrencilerimizin ilçemizin duru güzelligini yansitan fotograf sergisini Ilçe Kaymakamimiz Mehmet Yildiz ile birlikte gezdik. Fotograflarin her biri ilçemize yarasir güzellikteydi. Dereceye giren gençlere ödüllerini verdik. Hepsini ayri ayri tebrik ederim’’ dedi.

Kaynak: İHA