MHP'li Bulut, 'Ölüm Yolunu' Meclise Tasidi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat Milletvekili Yücel Bulut, birçok yaralamali ve ölümlü trafik kazasinin meydana geldigi yolu Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’na tasidi.

Tokat Niksar kara yolu Gökdere kavsaginda 2 kisinin hayatini kaybettigi 12 kisinin yaralandigi kazayi gündeme getiren MHP’li Bulut, yolda yasanan sorunlari dile getirdi. Kontrolsüz kavsakta birçok kazanin yasandigina dikkat çeken Bulut, alt geçit bulunan yolda düzenleme yapilmasini istedi. MHP’li Bulut ayica yaklasik 30 köyün dogrudan kullanmakta oldugu yola da dikkat çekerek, “Resadiye-Almus ile Resadiye-Dogansar hattini birbirine baglayan, ana grup yolu olarak kabul edilen Tozanli yol hatti birçok kazaya davetiye çikaran ve yillardir bakimsiz bir sekilde birakilmis, asiri virajlariyla birçok mühendislik hatasini barindiran bir hâldedir” dedi.

Yol kalitesinin önemine dikkat çeken Bulut, “Çok yogun bir kullanim hatti olmasina ragmen oldukça uzun yillardir ödenek yetersizligi gerekçesiyle yenilenmemis, vatandaslarimiz çaresizce bu yolu kullanmaya mecbur kalmistir. 30 köyümüzü dogrudan ilgilendiren bu yol hattinin yenilenmesi Almus, Resadiye ve Tozanli bölgesinde yasayan tüm hemserilerimizin yillardir arzu ettikleri beklentileridir” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA