Marmaris'te Gençlerden Olusan 120 Kisilik Koro Konser Verdi

19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami kutlamalari etkinlikleri çerçevesinde Marmaris Kaymakamligi himayesinde gerçeklestirilen 120 ögrenciden olusan çok sesli koro konser verdi.

Marmaris'te Gençlerden Olusan 120 Kisilik Koro Konser Verdi


Marmaris Atatürk meydaninda verilen dev konserde müzik akademisi ve Mugla Güzel Sanatlar Lisesi ögrencilerinden olusan 120 kisilik koroya Aksaz Deniz Üs komutanligi bandosu eslik etti. Dev konser için Mart ayindan itibaren çalismaya basladiklarini belirten müzik egitmeni Aydan Genç ‘’ Üç aydir gençlerimiz ile bu konsere hazirlaniyoruz. Sadece Aksaz bandosu ve iki ögretmenimiz bizlere eslik etti, diger koro üyeleri tamamen gençlerden olusuyor ‘’ dedi.



Marmaris Kaymakami Ertug Sevket Aksoy ‘’ Biz biliyoruz ki Türk gençligi dünyanin en asil en yetenekli, en çaliskan genç bireyleri. Eger siz onlara bir el uzatirsaniz, onlar bütün dünyayi kiskandiracak basarilara imza atabilirler. Yaklasik üç aydir sürdürülen bir çalisma vardi bu konserle ilgili. Sizlerin de gördügü gibi aziz Marmarislilerim de son derece yüksek düzeyde ilgi gösterdi ve begenilerini ifade ettikleri çok güzel bir konser oldu. Bugün ulusça çok mutluyuz. Insallah önümüzdeki yillarda önümüzdeki zamanlarda beraber olarak daha mutlu, daha kuvvetli olacagimiz günler yakindir ‘’ seklinde konustu.



Konseri Köycegiz’den izlemeye gelen 16 yasindaki Faruk Topçu ‘’ Bizler bugünü kutladigimiz için çok mutlu ve gururluyuz, çok güzel bir etkinlik ‘’ diyerek ‘’ bugünün genci yarinin yetiskini olarak sanata ve sanatçiya daha çok deger verilmesini istiyorum ‘’ seklinde konustu.



Sevilen sarkilar ve marslari seslendiren ve icra eden 120 kisilik koronun verdigi konser 1 saat sürdü. Konserin sonunda Marmaris Kaymakami Ertug Sevket Aksoy emegi geçenlere tesekkür plaketi sunarak sükranlarini belirtti.

Kaynak: İHA