Kuyucak'ta Yusuf Güney Rüzgari Esti

Aydin’in Kuyucak içesinde Kuyucak Belediyesi’nin 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami etkinlikleri çerçevesinde düzenlemis oldugu Gençlik Söleni’nde Yusuf Güney sahne alirken, Güney söyledigi oldugu sarkilarla Kuyucaklilari costurdu.

Kuyucak'ta Yusuf Güney Rüzgari Esti


Kuyucak’ta 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami etkinlikleri çerçevesinde önce Kuyucak Osmanli Çesmesi önünde etli pilav hayri yapildi. Ardindan Inönü Caddesi üzerinde fener alayi gerçeklestirildi.

Fener Alayi’nin bitimi sonrasinda Cumhuriyet Meydani’nda Yusuf Güney konseriyle etkinlik devam etti. Yusuf Güney, söylemis oldugu sarkilarla Kuyucaklilara unutulmaz bir gün yasatti. Kuyucak Belediyespor’da basari yakalayan sporcular, sanatçi Yusuf Güney’e çiçek takdim etti.

Kuyucak Belediye Baskani Metin Ertürk, “Belediye baskanligina geldigimiz 8 yil içerisinde Kuyucak’imiza çok güzel hizmetler ürettik. Çok güzel eserler kazandirdik ve kazandirmaya da devam ediyoruz. Sevgili gençler sizler de egitimde ve sporda Kuyucak’i madalyaya doyurdunuz. Harikasiniz. Hepinizi tebrik ediyorum” diye konusarak vatandaslarin bayramini kutladi.
Kaynak: İHA