Kusadasi'na Yakisir 19 Mayis Kutlamasi

Kusadasi’nda, 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami coskusu, aksam saatlerinde zirveye çikti. Kusadasi Belediyesi tarafindan düzenlenen Gençlik Kortejinin ardindan 500 kisilik Zeybek gösterisi ve Büyük Türkiye Orkestrasi konseri büyük ilgi gördü.

Kusadasi'na Yakisir 19 Mayis Kutlamasi
Kusadasi Belediyesi tarafindan düzenlenen 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami kutlamalari çerçevesinde gerçeklesen Gençlik Korteji yürüyüsü saat 19.00’da Kismet Otel Kavsagindan basladi.

Atatürk Bulvari üzerinde devam eden yürüyüse 7’den 70’e binlerce Kusadali ile birlikte Belediye Baskan Yardimcisi Oguzhan Turan, Seyfi Seyhan Suvari, Remzi Çengel, bazi siyasi partilerin ilçe baskanlari ile çesitli sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, ellerinde tasidiklari Türk Bayraklari ve Atatürk posterleriyle katildi.

Kusadasi Belediye Bandosu tarafindan çalinan marslar esliginde Ismail Cem Dostluk ve Baris Meydani’na ulasan Kusadalilar, burada sergilenen 500 kisilik Zeybek gösterisinin ardindan gerçeklesen Büyük Türkiye Orkestrasi konseri ile 19 Mayis’i büyük bir coskuyla kutladi.
Kaynak: İHA