Küçükçekmece'de 19 Mayis Coskuyla Kutlandi

Küçükçekmece Belediyesi, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’nin 103’üncü yilini, düzenlenen bir dizi etkinlikle coskuyla kutladi.

Küçükçekmece'de 19 Mayis Coskuyla Kutlandi
Küçükçekmece Belediyesi, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami vesilesiyle bir etkinlik düzenledi.

Küçükçekmece Belediye Baskani Kemal Çebi’nin de katildigi kortejde vatandaslar ellerinde Türk bayraklari ve marslar esliginde yürüdü. Sefaköy Kültür Sanat Merkezi’nin önünden baslayan kortej, Yahya Kemal Beyatli Gösteri Merkezi’nde düzenlenen Morphia, Redd ve Mogollar konseri ile son buldu.

“Türkiye sonuna kadar var olacak”

Kortej öncesinde açiklamalarda bulunan Küçükçekmece Belediye Baskani Kemal Çebi, “Bu bayram, bizim için çok önemli bir bayram. Milli bayramimiz; dolayisiyla özgürlügün, bir vatan olmanin, cumhuriyet kurmanin ilk adimi. Ülkesini, milletini seven insanlarin bir araya geldigi ve büyük önder Atatürk’ün çagrisiyla hiç tereddüt etmeden toplanip topraklarimizdaki düsmanlari yenmenin bir baslangiç tarihi. Türkiye var oldukça ki sonuna kadar var olacak, bizler, bizden sonra gelenler, gençler, bu topraklar üzerinde yasayan herkes bu milli bayrami coskuyla kutlayacaktir” seklinde konustu.

19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’yla ilgili duygularini dile getiren Irem Hilal Demirci, “Bu etkinlik çok güzel. Kemal Çebi Bey’e tesekkür ederiz. 19 Mayis’in ve Atatürk’ün bize armagan ettigi bütün bayramlarin da ayni coskuyla kutlanmasini istiyorum” dedi.

Herkesin 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’ni kutlayan 23 yasindaki Metehan Küçük ise “Üniversite ögrencileri olarak belediyemize bizi böyle bir etkinlikle agirladigi için çok tesekkür ediyoruz. Çok mutluyuz, yasasin 19 Mayis” diye belirtti.

Kaynak: İHA