Elazig'da Ailelere 'Degerler Egitimi' Egitimi Verildi

Elazig’da Sosyal Hizmet Merkezi tarafindan hizmet modellerinden faydalanan ailelere yönelik Aile Egitim Programi çerçevesidne “

Elazig'da  Ailelere 'Degerler Egitimi' Egitimi  Verildi
’Degerler Egitimi’ verildi.



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanligi koordinasyonunda 15-21 Mayis Aile Haftasi dolayisiyla Türkiye genelinde, toplumun tüm kesimlerinin aile degerleri konusunda bilinçlendirilmesi amaciyla çesitli faaliyetler yürütülüyor. Bu çerçevede Aile ve Sosyal ve Hizmet Il Müdürlügü himayesinde Sosyal Hizmet Merkezi tarafindan hizmet modellerinden faydalanan ailelere yönelik ’Degerler Egitimi’ verildi.

Il genelinde ailelerin yasam kalitelerini arttirmak amaciyla çesitli egitim programlari yürüttüklerini ifade eden Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Ali Sait Çeçen," Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanligimiz koordinasyonunda 15-21 Mayis Aile Haftasi dolayisiyla 81 ilde, toplumun tüm kesimlerinin aile degerleri konusunda bilinçlendirilmesi, aileleri destekleyici faaliyetlerin tesvik edilmesi, ailenin güçlendirilmesi amaciyla hafta boyunca çesitli faaliyetler yürüttük. Bu gün de Elazig Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlügümüzce hizmet modellerinden faydalanan ailelere yönelik Aile Egitim Programi çerçevesinde ’Degerler Egitimi’ verildi.

Bu bir kez daha ifade etmek isterim ki biz büyük bir aileyiz. Her daim siz ailelerimizin yaninda olmaya devam edecegiz" dedi.



Program sonunda Il Müdürü Ali Sait Çeçen ve kurum yetkilileri tarafindan çocuklara oyuncak hediye edildi.
Kaynak: İHA