Bonabant'tan Geri Dönüsüm Farkindalik Etkinligi

İçel’de bant sektöründe faaliyetlerini sürdüren BonaBant, düzenledigi etkinlikle ’Gençlige temiz bir dünya birak’ sloganiyla geri dönüsüme dikkat çekti.

Bonabant'tan Geri Dönüsüm Farkindalik Etkinligi
19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami dolayisiyla ’Gençlige temiz bir dünya birak’ slogani ile İçel Üniversitesi ögrencilerinin geri dönüsüm materyallerini bir AVM’de sergileyen BonaBant, çesitli etkinliklerle geri dönüsüme dikkat çekti.

Genç neslin geri dönüsüm odakli çalismalarinin dünyanin gelecegi açisindan büyük önem tasidigini belirten BonaBant Yönetim Kurulu Baskani Nida Beyoglu Arslan, "’Gençlige temiz bir dünya birak’ slogani ile düzenledigimiz etkinlikle geri dönüsüme dikkat çekmeye çalistik. Geri dönüsüm dünyanin gelecegi açisindan büyük bir önem tasiyor. Bizler de gerek ürettigimiz ürünlerle gerekse bu tarz farkindalik etkinligi ile temiz bir dünya için geri dönüsüme destek veriyoruz. Geri dönüsüm alaninda ürettigimiz ürünlerin tekrar kazanilmasi noktasinda yatirim yapmaya hazirlaniyoruz.

Amacimiz geri dönüsümün önemi için daha fazla kisiye ulasarak bilinçli bir toplum olusturmak. Bunun için de genç neslin geri dönüsüm alaninda yaptigi çalismalara ihtiyacimiz var. Bu çalismalarin benimsenmesi dünyanin gelecegi açisindan çok önemlidir" dedi.

Kaynak: İHA