Bayburt Belediyesi Yeni Sezon Yol Yapim Çalismalarina Basladi

Bayburt Belediyesi 2022 yili yaz sezonu asfalt uygulamasi ve kaldirim yapim çalismalarina basladi.

Bayburt Belediyesi Yeni Sezon Yol Yapim Çalismalarina Basladi
Yaz sezonu baslamadan önce planlamasi yapilan çalismalarla Bayburt’un cadde ve sokaklari birinci kalite asfalt ve kaldirimla bulusacak.

Dörtyol mevkiinden baslayan çalismalar hakkinda bilgi veren Bayburt Belediye Baskani Hükmü Pekmezci, “Yeni sezon yol ve kaldirim yapim çalismalarimiza Dörtyol’dan basladik. 2022 yaz sezonunda bizi yogun bir tempo bekliyor. Çalismalarimizi burayla sinirli tutmayacagiz ve sehrimizin çesitli noktalarindaki caddelerde de büyük ve güzel bir çalisma yapacagiz.” dedi.

Bayburt’un tüm hizmetlerin en güzelini hak ettigini belirten Baskan Hükmü Pekmezci, “Çalisma takvimimize aldigimiz bu bölgelerde üç asamali bir yol çalismasi gerçeklestirecegiz. Ilk olarak yollarimizi belirli bir seviyeye kadar kazip plentmix temel malzemesi serimi gerçeklestirecegiz. Ardindan onun üzerine binder asfalt uygulamasi yapacagiz. Son olarak da asfalt asinma tabakasini serip yol çalismasini tamamlayacagiz. Bu bölgelerimizde ayriyeten kaldirim çalismamizda olacak. Kaldirim çalismamizda ise bazalt ve granit taslar kullanarak saglam, estetik ve uzun ömürlü bir kaldirim yapimi gerçeklestirecegiz. Insallah çalismalarimiz tamamlandiginda sehrimizin çehresini degistirmek yolunda önemli bir adim atmis olacagiz. Vatandaslarimiz müsterih olsunlar sehrimiz için özverili çalismalarimiz devam edecek.” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA