(Özel) Sevimli Dostlar Bu Bayram Da Otelleri Doldurdu

Bursa’da 5 yildizli otelleri aratmayan kedi ve köpek otelinde bayram yogunlugu yasaniyor.

(Özel) Sevimli Dostlar Bu Bayram Da Otelleri Doldurdu
Bursa’nin Nilüfer ilçesinde bulunan hayvan otelinde Ramazan Bayrami yogunlugu yasaniyor. Bayrami disarida geçirecek ve hayvanlarini birakacak yeri olmayan vatandaslarin tercih ettigi otel, klimali ve 24 saat kamera ile izlenebiliyor. Yilin her günü ve saati özel bakicilar tarafindan takip edilen otelde 64 oda bulunuyor. Kedi ve köpeklerin ayri katlarda tutuldugu ve her hayvana özel ayrilan camli odalara vatandaslar evcil hayvanlarinin esyalarini tasiyabiliyor. Sadece bayram ve tatillerde degil, çalisanlar hayvanlarini günlük olarak da otele birakabiliyor.

4 yildir hizmet verdiklerini belirten isletme müdürü Fatih Çubukçu, “Her bayram oldugu gibi bu bayramda çok yogunuz. Talep çok fazla ve bayramin ilk günü dolayisiyla misafirimizin girisi çikisi oldu. Onlar için elimizden geleni yapmaya çalisiyoruz. Buraya birer can birakiyorlar. Ablak Pet Kampus olarak verdigimiz hizmet konaklama, üretim ve satis olarak devam ediyor. Konaklama hizmetimizde odalarimiz 4 buçuk metrekare ve cam bölmelerden olusuyor. Her odamizda birer kamera mevcuttur. Diledikleri zaman izleyebiliyorlar” dedi.

Alt katta kedi, üst katta köpeklerin oldugunu anlatan Fatih Çubukçu, “Kedi ve köpek odalarimizi bos sekilde teslim ediyoruz. Her çikis oldugunda özenle temizleniyor. Vatandaslar hayvanlari ile birlikte diledikleri esyasini odaya birakabiliyor. ’Bu konsept Türkiye’de yok’ diyebilirim. Tamamen Avrupai bir sistemle yola çiktik. Kurum sahibimiz su an Almanya’da ve bu otelin nasil daha iyi gelistirilebilecegini arastiriyor. Bayram üzerinde ve bayram öncesinde olan rezervasyonlarimiz beklentimizin üstünde oldu. Kurban Bayrami için bile rezervasyonlar basladi diyebilirim. Kurdugumuz internet sitemiz sayesinde müsteriler oraya giris yaparak, her odadan onlara verdigimiz linkle canli yayinla hayvanlarini izleyebiliyorlar” diye konustu.

Kaynak: İHA