Bayram Ziyareti Aci Sonla Bitti Açiklamasi Otomobil Nehre Uçtu, Kari Koca Öldü, Anne Yaralandi

EDIRNE – Edirne’de bayram ziyaretine giden aileyi tasiyan otomobilin Tunca Nehri’ne uçtugu kazada, kari koca hayatini kaybetti, anne ise yaralandi.

Bayram Ziyareti Aci Sonla Bitti Açiklamasi Otomobil Nehre Uçtu, Kari Koca Öldü, Anne Yaralandi
Edinilen bilgiye göre, Edirne’ye bagli Degirmenyeni köyüne bayramlasmaya giden Ergin Akbulut’un kullandigi otomobil, kontrolden çikarak köy girisinde bulunan Tunca Nehri’ne uçtu. Otomobilin nehre uçtugunu fark eden 2 vatandas nehre kostu. Nehre yardima gelen bir kisi ise otomobilde bulunan kisilerin abisi, annesi ve yengesini oldugunu fark etti, komsunun yardimiyla yaralilari otomobilden çikardi. Haber vermesi üzerine bölgeye 112 Acil Saglik, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. 112 Acil Saglik ekiplerinin ilk müdahalenin ardindan yarali 3 kisi hastanelere kaldirildi.

Hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen sürücü Ergin Akbulut ve esi Emine Akbulut, hayatini kaybettigi annelerinin ise tedavisinin sürdügü ögrenildi. Kazayla ilgili inceleme baslatildi.

Köye bayram için geldiklerini belirten Muhtar Ahmet Bolu, “Köyümüze gelen yol üzerinde direksiyon hakimiyeti kaybedip dereye uçmus. Araçta toplam 3 kisilermis. Aldigimiz bilgilere göre 2 kisi ölmüs 1 kisi yaralanmis. Kendileri köylümüz senede 8, 10 kere köye gelen birileri. Denizli’ye çalismak için gittiler. Kardesi ve buradaki diger vatandaslarin yardimiyla çikarmislar” dedi.

Kaynak: İHA