Yerel Yönetimlerin Iklim Degisikligine Uyumu Atölyesi

Tepebasi Sosyal Kuluçka Merkezi Sürdürülebilirlik Adimlari Dernegi’nin Grundfos Türkiye ile birlikte yürüttügü Yerel Yönetimlerin Iklim Degisikligine Uyumu Atölyesi’ne ev sahipligi yapti.

Yerel Yönetimlerin Iklim Degisikligine Uyumu Atölyesi
Tepebasi Sosyal Kuluçka Merkezi, sürdürdügü faaliyetlerin yani sira gençleri uzmanlar ile bulusturan etkinliklere de ev sahipligi yapmaya devam ediyor. Son olarak Sürdürülebilirlik Adimlari Dernegi’nin Grundfos Türkiye ile birlikte yürüttügü Sürdürülebilirligin Sorumlu Mühendisleri Projesi’nin dördüncü atölyesi Tepebasi Sosyal Kuluçka Merkezi’nde düzenlendi.

Çalisma çerçevesinde Yerel Yönetimlerin Iklim Degisikligine Uyumu Atölyesi gerçeklesti. Sürdürülebilirlik Adimlari Dernegi Baskani Emrah Kurum tarafindan gerçeklestirilen atölyede 30 katilimci; atik ve atik yönetimi, ulasim ve lojistik, enerji verimliligi ve yerel yönetimlerin iklim yönetimi ve uyumu konularini ele aldi. Grup çalismasinin ardindan katilimcilar sunumlarini gerçeklestirdi. Atölye sonunda, Uzmanlarin Kariyer Adimlari bölümünde gençler, Grundfos Türkiye çalisanlarinin kariyer yolculuklarini dinledi ve sorularina yanit buldu.

Sürdürülebilirligin Sorumlu Mühendisleri Projesi

Sürdürülebilirlik Adimlari Dernegi ve Grundfos Türkiye tarafindan, Grundfos | Poul Due Jensen Vakfi’nin destegiyle yürütülen Sürdürülebilirligin Sorumlu Mühendisleri Projesi sürdürülebilirlik ve mühendislik arasindaki iliskiye dikkat çekmeyi, genç mühendislerin çevresel, sosyal problemler karsisinda çözümler üretmelerini amaçliyor.

Tepebasi Sosyal Kuluçka Merkezi, Uluönder Mahallesi Kamuran Sokak adresinde hizmet veriyor.
Kaynak: İHA