Vali Günaydin Kayseri'ye Veda Etti

Mülkiye Basmüfettisi olarak atanan Kayseri Valisi Sehmus Günaydin, kente veda etti. Günaydin, "Yaptigimiz her seyden büyük keyif aldik. Yapamadigimiz da hiçbir sey olmadi" dedi.

Vali Günaydin Kayseri'ye Veda Etti


2018 yilinda Kayseri Valisi olarak atanan Sehmus Günaydin, yayinlanan Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Basmüfettisi olarak atandi. Vali Günaydin, bugün valilik önünde düzenlenen törenin ardindan kente veda etti. Il protokolü ile teker teker selamlasarak veda eden Günaydin, "Hepinizin bildigi gibi 2018 yilinin kasim ayinda sehrimizde göreve basladik. Bugünde görevimiz sona eriyor. Veda ederek Kayseri’mizden ayrilacagiz. Bu görev sürem içerisinde gerçekten Kayserili hemserilerimizin, siyasi partilerimizin ve sivil toplum örgütlerimizin ok büyük destegini gördüm. Gelen arkadaslarimizin hepsine çok tesekkür ediyorum. Görev süresi içerisinde elimizden geldigi kadar, gücümüzün yettigi kadar, bildigimiz kadar Kayseri’mize ve ülkemize faydali isler yapmaya çalistik. Biraz önce is adamlarimizla görüstügümüzde Kayseri’mizin potansiyelinin ne kadar büyük oldugunu bir kez daha konustuk. Insallah geldigimiz noktanin çok daha üzerine çikarlar. Gerek üretimde gerek ihracatta geldigimiz nokta iyi ama yeterli degil. Bunun çok daha iyisini basarabilecek bir Kayseri’miz var. Ülkemiz için Kayseri’miz çok önemli. Her zaman önemli olmustur. Cumhuriyetten sonra uçak sanayisi ile baslayan sanayi hamlesi bugüne kadar araliksiz devam ediyor. Çok daha iyi olacak. Turizm ve tarim konusunda Kayseri’mizin çok büyük bir potansiyeli var ve bu böyle devam edecek. Özellikle pandemi döneminde basin mensuplarimizin verdigi desteklerden dolayi çok tesekkür ediyorum. Gerçekten bu zorlu dönemde ilimizde uyumlu çalismamiz sayesinde vaka sayilarimizda ciddi bir artis olmadi. Dönemsel olarak oldugu zamanda çok kisa bir süre de asagi düstü. Cumhurbaskanimizin ’benim rüya projem’ dedigi Kayseri Sehir Hastanemizde de sadece ilimize degil civardaki illere de çok büyük katki verdik. Bütün Kayserili hemserilerimiz haklarini helal etsinler, benden yana da helal olsun" ifadelerini kullandi.

Bir gazetecinin ’görev sürem içerisinde sunu yapsam dediginiz, çok mutlu oldugunuz ya da pisman oldugunuz seyler oldu mu’ sorusuna Günaydin, "Kendi adima söylüyorum. Yaptigimiz her seyden büyük keyif aldik. Yapamadigimiz da hiçbir sey olmadigini düsünüyorum" dedi.

Kaynak: İHA