SANKO Üniversitesi Hastanesi'nde Hemsirelik Haftasi Kutlandi

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde 12-18 Mayis Hemsirelik Haftasi çesitli etkinliklerle kutlandi.

SANKO Üniversitesi Hastanesi'nde Hemsirelik Haftasi Kutlandi
Genel Müdür Dr. Sermet Kileci, Genel Müdür Yardimcisi Rabia Agar, Mesul Müdür Dr. Suat Özerbas, Gece Müdürü Ugur Demir, Bashemsire Ceylan Özyilmaz ve Insan Kaynaklari Yöneticisi Nazli Durakoglugil, Hemsirelik Haftasi etkinlikleri çerçevesinde görev yerlerindeki hemsirelere karanfil takdim ettiler.

Genel Müdür Dr. Kileci, “Saglik sisteminin içerisinde herkesin çok büyük, degerli ve önemli bir rolü, görevi ve sorumlulugu var. Bu sorumlulugu yerine getirirken herkes büyük bir özveriyle çalismaktadir. Özveriyle görevlerini yerine getiren hemsirelerimizin Hemsirelik Haftasi’ni kutluyorum” dedi.

SANKO Üniversitesi Hastanesi Mesul Müdürü Dr. Suat Özerbas ise, “Varliginiz bizler için çok önemli. Sadece bu hafta degil, 365 gün kiymet görerek çalismanizi diliyorum. Hastaya dokunan eller sizlersiniz. Hemsirelik Haftaniz kutlu olsun” seklinde konustu.

SANKO Üniversitesi Saglik Bilimleri Fakültesi Hemsirelik Bölüm Baskani Prof. Dr. Nimet Ovayolu da Uluslararasi Hemsireler Konseyi’nin 2022 Uluslararasi Hemsireler Günü için temayi “Hemsirelige Yatirim Yapin ve Haklara Saygi Gösterin” olarak belirledigini animsatarak, “Hepimizin ihtiyaci olan bu. Hepimizin haftasi kutlu olsun. Sizlerle birlikte olmaktan ve meslektasim olmanizdan gurur ve mutluluk duyuyorum” ifadelerini kullandi.

SANKO Üniversitesi Hastanesi Bashemsiresi Ceylan Özyilmaz ise bu yilki hemsirelik temasini düsündüklerinde hastane yönetiminden bu degeri gördükleri için çok mutlu olduklarini söyledi.



Özyilmaz, “Genel Müdürümüz Sayin Dr. Sermet Kileci’ye çok tesekkür ediyoruz. Bu güzel organizasyonda birlikte oldugumuz için çok gurur duyduk. Güzel günleri hep birlikte yasamak dilegiyle Hemsirelik Haftamiz kutlu olsun” diyerek sözlerini tamamladi.

Konusmalarin ardindan hazirlanan pasta kesildi.
Kaynak: İHA