Sandikçi'dan Izcilere Simit Ve Salep Ikrami

Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami kutlamalari çerçevesinde Samsun Dogu Park’ta kamp yapan izcilere simit ve salep ikram etti.

Sandikçi'dan Izcilere Simit Ve Salep Ikrami
Türkiye Izcilik Federasyonu ve Samsun Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan dört gün boyunca sürdürülen ‘Kurtulusa Ilk Adim Milli Bilinç Kampi’ni ziyaret eden Baskan Ibrahim Sandikçi, izcilerle birlikte kahvalti yapti.

“Gençlerimizle gurur duyuyoruz”

Samsun Dogu Park’ta 14 farkli ilden 407 izcinin misafir edildigi kampi ziyaret eden Baskan Ibrahim Sandikçi, kendisinin de gençlik döneminde izci kampina katildigini belirterek, “Gençlerin bu heyecanina ortak olmak adina sabah kahvaltisinda onlarla bir araya geldik. Onlarin böylesine anlamli bir amaç için bir araya gelmesi hepimizi gururlandirdi. Farkli illerden gelen bu gençlere ev sahipligi yapmaktan büyük mutluluk duymaktayiz” dedi.

Samsun Gençlik ve Spor Il Müdürü Ismail Hakki Kasapoglu’nun da katildigi ziyarette Canik Belediyesi’ne ait Gönül Sofrasi araci tüm izcilere salep ve simit ikrami yapti.

Gençlerin pek çok kültürel ve sportif aktivite ile mesgul oldugu ‘Kurtulusa Ilk Adim Milli Bilinç Kampi’ 19 Mayis aksamina kadar devam edecek.
Kaynak: İHA