Samsun'da 'Yesilay Bisiklet Turu' Yapilacak

Yesilay, bagimliliklardan uzak saglikli bir yasam hedefiyle sürdürdügü çalismalardan biri olan bisiklet turunun 10’uncusunu 22 Mayis Pazar günü Samsun’un Atakum ilçesinde düzenleyecek.

Samsun'da 'Yesilay Bisiklet Turu' Yapilacak
Türkiye’nin ve dünyanin birçok noktasinda ayni gün düzenlenen geleneksel Yesilay Bisiklet Turu Samsun’da da bisikletlileri bekliyor. Yesilay Samsun Subesi öncülügünde gerçeklesecek tur saat 11.00’de Atakum Çobanli Iskelesi toplanma alaninda baslayacak.

Spor gibi saglikli yasama yönelik faaliyetlerin bagimliliktan uzak bir yasama katki sagladigini belirten Yesilay Samsun Sube Baskani Dr. Ögr.Üyesi Muhammet Ali Oruç, “Yesilay olarak; bes bagimlilik alaninda araliksiz mücadele ediyor, her bireyin iyi ve saglikli yasamasi için çalismalarimizi sürdürüyoruz. Tüm insanlarimizda bagimliliklardan uzak bir yasam konusunda farkindalik olusturmaya çalisiyoruz. Bu konuda spor etkinlikleri düzenlemeye de büyük önem veriyor; artik geleneksel hale gelen Yesilay Bisiklet Turu ile her yil hep birlikte pedal çevirmekten mutluluk duyuyoruz. Bu faydali amaç için büyük bir heyecanla gerçeklestirecegimiz etkinligimize tüm hemserilerimizi davet ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA