Sakarya, Uçak Ve Millet Kiraathanesi'ni Çok Sevdi

Sakarya Büyüksehir Belediyesi’nin hayata geçirdigi Sakarya Millet Kiraathanesi ve Uçak Kiraathanesi vatandaslarin ilgi odagi oldu. Vatandaslarin yeme-içme ihtiyacini karsiladigi, kitap okudugu ve ders çalistigi iki mekan havalarin da isinmasiyla en çok tercih edilen tesisler oldu. Vatandaslar, kaliteli hizmet sebebiyle Büyüksehir’e tesekkür etti.

Sakarya, Uçak Ve Millet Kiraathanesi'ni Çok Sevdi
Sakarya Büyüksehir Belediyesi vatandaslarin sosyal hayatina dokunmak için projeler üretiyor, yeni uygulamalar hayata geçiriyor. Özellikle son dönemde Baskan Ekrem Yüce’nin talimatiyla sehrin kültürünü yansitan objelerin ön plana çiktigi sosyal donati alanlari insa eden Büyüksehir, vatandaslarin bir araya gelip vakit geçirdigi alanlarin sayisini artiriyor. Öncelikle Sakarya Millet Bahçesi’nin hayata geçirilmesi sürecini tamamlayan ve sonrasinda Sakarya Park, Kent Park (Aziz Duran Parki) ve Vagon Park gibi alanlara önemli dokunuslar yapan belediye Ters Ev, Uçak Kiraathanesi ve Millet Kiraathanesi gibi projelerle vatandaslarda büyük bir memnuniyet olusturdu.

Özellikle son günlerde havalarin da isinmasiyla birlikte en çok tercih edilen mekanlar Uçak Kiraathanesi ve Millet Kiraathanesi oldu. Burada kafeterya ve restoran hizmeti alan Sakaryalilar, nezih ve sakin bir ortamda ders çalisiyor, kitap okuyor, sevdikleriyle vakit geçiriyor. Uçak içerisinde yer alan kütüphane bölümü ise ilginin en yogun oldugu bölümlerden bir tanesi oldu. Millet Kiraathanesi ise lise ve üniversite ögrencilerinin ders çalismak için ugrak noktalarindan bir tanesi oldu. Her iki tesiste özellikle son günlerde talebin en yogun oldugu dönemlerini yasiyor.

Hizmet için tesekkür eden Gökhan Sahin, “Sakarya’ya böyle mekânlar gerekiyordu, baskanimiza tesekkür ederiz” dedi.

Özge Sahin ise buralara gelip huzur buldugunu belirterek, “Sakarya’da böyle sakin ve nezih alanlara gelip huzurla oturabiliyoruz, bu çok güzel” diye konustu.

Mücahit Emekçi ise, “Büyüksehir’den projelerin benzerini ve daha güzellerini bekliyoruz, tesekkür ederiz” seklinde konustu.

Son olarak Hasan Yelkenci de Sakarya’ya yakisan projeler oldugunu kaydederek, “Hem sakinligi, ortami ve verilen hizmet gerçekten kaliteli, fiyatlarin da uygun olmasi sevindirici” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA