Romatoloji Klinigi, Hayirsever Destegi Ile Modern Tedavi Ünitesini Hizmete Aldi

Bursa Uludag Üniversitesi (BUÜ) Hastanesi bünyesinde hizmet veren Romatoloji Klinigi, hayirseverlerin destegi ile modern bir tedavi ünitesine kavustu. Hasta kabulüne baslayan tedavi ünitesinin açilisi kalabalik bir davetli topluluguyla gerçeklestirildi.

Romatoloji Klinigi, Hayirsever Destegi Ile Modern Tedavi Ünitesini Hizmete Aldi
Açilis törenine BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kilavuz, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Irfan Kiristioglu, Tip Fakültesi Dekani Prof. Dr. Ekrem Kaya, Hastane Bashekimi Prof. Dr. Ridvan Ali, Romatoloji Klinigi yöneticileri, akademisyenler, hekimler, hastane yöneticileri ve bagisçilar katildi.

Törende konusan Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kilavuz, saglik hizmetlerinin insana dokunan temel bilim dallarindan birisi olduguna isaret etti. Tip Fakültesi ve Üniversite Hastanesi’nin bu anlamda çok kiymetli hizmetler yürüttügünü vurgulayan Prof. Dr. A. Saim Kilavuz; “Bu hizmetlerin daha üst düzeyde gerçeklestirilebilmesi için sadece devletin bizlere verdigi desteklerle yetinmememiz gerekiyor. Hayirseverlerimizin destegi ile yapilacak yeni yatirimlar sayesinde imkânlarimizi daha kaliteli hale getiriyoruz. Insana dokunacak ve memnuniyeti arttiracak yatirimlar yapiyoruz. Bursa, ayni zamanda bir emekli kenti oldu. Hayat süresi gittikçe uzuyor. Bu süreçte saglik sorunlarimiz ortaya çikiyor. Insan olarak da sagligimiza özen gösteriyoruz. Iste tam da bu noktada hastanelerimizin bizlere verecegi saglik hizmetinin seviyesi ön plana çikiyor. Bizler hastanemizde bu seviyeyi yukarilara çikarmak adina çalismaya ve proje üretmeye devam ediyoruz. Ayni zamanda bugün burada oldugu gibi hayirseverlerimiz de bizlere çok kiymetli destekler veriyor. Tedavi ünitemizin insaatinda ve yenilenmesinde katki veren bagisçilarimiza tesekkür ediyorum. Allah hayirlarini kabul etsin. Burada tedavi görecek ve iyilesecek hastalarimizin tüm dualarininve sevabinin ayni zamanda bagisçilarimiza da yazilacagina inaniyorum” diye konustu.

Rektör Kilavuz ve davetliler kurdele kesiminin ardindan tedavi ünitesini gezerek yürütülecek çalismalar hakkinda yetkililerden bilgi aldi.
Kaynak: İHA