Ögrenciler Sinavlara Gençlik Merkezinde Hazirlaniyor

Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi’nin Suruç ilçesine kazandirdigi Gençlik Merkezinde ögrenciler üniversite sinavlarina hazirlaniyor.

Ögrenciler Sinavlara Gençlik Merkezinde Hazirlaniyor
Ögrenciler, Suruç’taki Gençlik Merkezinde Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testi (AYT) denemeleriyle sinavlara hazirlaniyor. Egitime her zaman destek veren Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi, ögrencilere daha sakin bir ortamda sinavlara hazirlanma olanagi sagliyor. Üniversite sinavlarina hazirlanan lise ögrencileri, Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi Gençlik Merkezlerini tercih ediyor.

Egitim alaninda her türlü imkani seferber eden Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi, genç nesillerin daha iyi bir egitim alabilmeleri için Suruç Gençlik Merkezi ve Bostancilar Prof. Dr. Necmettin Erbakan Gençlik Merkezine ders çalismaya gelen ögrencilere eksik kaldiklari konularda uzman ögretmenler tarafindan egitimler veriliyor. Ingilizce kurslarinin da verildigi Suruç ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan Gençlik merkezine ders çalismaya gelen ögrenciler, egitime vermis oldugu desteklerden dolayi Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül’e tesekkür etti.
Kaynak: İHA