ODÜ'de Türk Halk Müzigi Konseri

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatlari Fakültesi ögretim elemanlari ve ögrencileri tarafindan ‘Türk Halk Müzigi Toplulugu Konseri’ gerçeklestirildi.

ODÜ'de Türk Halk Müzigi Konseri
Morfoloji Binasi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdogan, fakülte dekanlari, akademisyenler, ögrenciler ve davetliler katildi.

Koro sefligini Müzik ve Sahne Sanatlari Fakültesi Arastirma Görevlisi Dr. Ahmet Serdar Yener’in gerçeklestirdigi konserde Türk Halk Müzigi Toplulugu tarafindan çok sayida eser seslendirildi.

Konser sonrasi açiklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Ali Akdogan, “Bu aksam harika bir aksam oldu. Üniversitemizin tüm birimleri güzel faaliyetler yapiyorlar. Saglik, fen ve sosyal bilimler alaninda üniversitemiz her geçen gün çitasini daha da yükseltiyor. Bu aksam da Müzik ve Sahne Sanatlari Fakültemiz bunun bir örnegini sergiledi. Ben basta Müzik ve sahne Sanatlari Fakültesi Dekanimiz Prof. Sabri Yener olmak üzere bizlere bu güzel aksami yasatan Türk Halk Müzigi Toplulugu’nda yer alan ögretim elemanlarimizi ve ögrencilerimizi tebrik ediyorum” diyerek, programa katilanlara tesekkür etti.

Program, Rektör Prof. Dr. Ali Akdogan’in Arastirma Görevlisi Dr. Ahmet Serdar Yener’e çiçek takdiminin ardindan hatira fotografi çekilmesi ile sona erdi.
Kaynak: İHA