Konyaalti'nda Gençlik Senligi Basladi

Konyaalti Belediyesi’nin 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami’nin 103. yil dönümü dolayisi ile düzenledigi Gençlik Senligi basladi.

Konyaalti'nda Gençlik Senligi Basladi
Konyaalti Belediyesi tarafindan 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Gençlik Senligi’nde turnuva heyecani belediye önünde basladi.

19 Mayis coskusunun yasatilmasi için düzenlenen senlikte dart, langirt, hentbol 7 metre ve futbol penalti atis turnuvalarina katilan rakiplerin heyecanli çekismesi renkli görüntülere sahne oldu. Gençlerin ilgisi ile 17 Mayis’ta baslayan turnuvalar 19 Mayis günü de devam edecek.

“Gönüllerince eglendiler”

Konyaalti Belediyesi Bilgi Islem Müdürlügü’nde staj yapan Sirbistanli ögrenciler, senlik alaninda bulunan oyunlardan oynayarak, keyifli vakit geçirme firsati yakaladi. Ögrenciler, Konyaalti’nda geçirdikleri staj dönemi boyunca Türk gelenekleri ve bayramlari ile ilgili bilgiler edindiklerini de ifade ettiler. 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami coskusunu ve ruhunu yasatmak için Konyaalti Belediyesi olarak gençlerin her zaman yanlarinda olduklarini ifade eden Belediye Baskani Semih Esen, “19 Mayis Gençlik Senligi’mizde gençlerimiz çesitli oyunlarla eglenceli vakit geçiriyor. Her seyi onlar için yapiyoruz. Bu vesileyle buradan bir kez daha tüm yurttaslarimizin 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami’mizi kutluyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA