Kirsehir'in Yeni Valisi Görevine Basladi

Cumhurbaskanligi Kararnamesi ile Çankaya Kaymakamligi görevinden Kirsehir Valiligine atanan Hüdayar Mete Buhara, görevine basladi.

Kirsehir'in Yeni Valisi Görevine Basladi
Çankaya Kaymakamligi görevinden Kirsehir Valiligine atanan Hüdayar Mete Buhara, valilik binasi girisinde il protokolü, siyasi parti ve sivil toplum kurulusu temsilcileri karsiladi. Polis Tören Birligini selamladiktan Valilik Toplanti Salonu’na geçen Buhara, sicak karsilama, yakin ilgi ve alakaya tesekkür etti. Yardimlasmayi, paylasmayi ve insanligin huzur içinde yasamasini esas alan Ahiligin merkezi, fikirleriyle Türk kültür ve medeniyetinin hamurunu yoguran, hosgörünün, sevginin, bilimin ve Türk dilinin öncülerine ev sahipligi yapan ozanlar diyari Kirsehir’e vali olarak atanmaktan onur duydugunu belirten Vali Buhara, kenti yakindan taniyarak var olan potansiyelini en iyi sekilde degerlendirmeye gayret göstereceklerini söyledi.



Kirsehir’in her alanda kalkinmasini devam ettirmesi için çalisacagini vurgulayan Vali Buhara, "Milletvekillerimizin destekleri, kamu ve özel sektör kuruluslarimiz, yerel yönetimlerimiz, muhtarlarimiz, meslek odalarimiz, sivil toplum kuruluslarimiz, kanaat önderlerimiz ve degerli basinimizin katkilari ile toplumumuzun tüm kesimleriyle birlikte ortak bir sinerji ortaya çikartarak, Kirsehir’in bugününe ve yarinlarina hep birlikte katki verecegiz" dedi.

Kaynak: İHA