Kayseri OSB'de Tacikistan Ile Iyi Niyet Metni

Tacikistan’in Sughd Bölgesi Baskani ve Tacikistan Büyükelçisi Baskanligindaki heyetin Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yapmis olduklari temaslar iyi niyet metni ile sonuçlandi. Sughd Bölgesi Baskani Rajabboy Ahmadzoda ile Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baskani Yunus Imamoglu arasinda iyi niyet metni imzalandi ve bu imzalarin iliskilerin gelistirilmesine katki sunmasi temennisinde bulunuldu.

Kayseri OSB'de Tacikistan Ile Iyi Niyet Metni
Tacikistan’in Sughd Bölgesi Baskani Rajabboy Ahmadzoda ve Tacikistan’in Ankara Büyükelçisi Ashrafjon Gulov ile Sughd Bölgesi’nden belediye baskanlari ve is adamlarinin yer aldigi heyet Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baskani Yunus Imamoglu’nu ziyaret etmis ve ziyarette karsilikli isbirliginin gelistirilmesine yönelik temenniler dile getirilmisti. Ziyarette dile getirilen temenniler iyi niyet metnine dönüstürüldü ve karsilikli olarak imza altina alindi.

Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlügü Konferans Salonu’nda yapilan imza töreninde Kayserili is adamlarini Tacikistan’a davet eden Sughd Bölgesi Baskani Rajabboy Ahmadzoda, Türkiye’deki teknolojiyi ülkelerine kazandirmak istediklerini kaydetti.

Kayseri OSB Baskani Yunus Imamoglu da her iki ülkenin menfaati dogrultusunda is birliginin gelismesi için gayret göstereceklerini söyledi.

Açiklamalarin ardindan hayirli olmasi dilekleriyle iyi niyet metni Imamoglu ve Ahmadzoda tarafindan imzalandi.
Kaynak: İHA