Hirvatistan'da Hayatini Kaybeden Is Insani Ahmet Hamoglu Son Yolculuguna Ugurlandi

Hirvatistan’da hayatini kaybeden Besiktas Jimnastik Kulübü’nün eski yöneticisi, is insani Ahmet Hamoglu, memleketi Çorum’da son yolculuguna ugurlandi.

Hirvatistan'da Hayatini Kaybeden Is Insani Ahmet Hamoglu Son Yolculuguna Ugurlandi
Is insani Ahmet Hamoglu, geçtigimiz hafta sonu Hirvatistan’da düsmüs ve geçirdigi kazanin ardindan bu ülkede bir hastaneye kaldirilmisti. 74 yasindaki Hamoglu, yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetmisti.

Is hayatina tuglacilik sektöründe baslayan Hamoglu, 1989’da dönemin en büyük turistik tesislerinden Silivri Klassis Resort Hotel’i isletmeye açmisti. Sonraki yillarda Kiz Kulesi’nin isletmesini de üstlenen Hamoglu’nun farkli sektörlerdeki 23 sirketinde yaklasik 4 bin 300 kisi çalisiyordu. Ahmet Hamoglu, bir dönem Türkiye’nin 50 zengini arasina da girmisti.

Hamoglu için Ulu Camii’nde tören düzenlendi.

Cenazeye Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, AK Parti Çorum Il Baskani Yusuf Ahlatci, ailesi, yakinlari ve vatandaslar katildi.

Ikindi namazina müteakip kilinan cenaze namazi ve helallik alinmasinin ardindan Hamoglu’nun cenazesi Ulu Mezarlik’ta topraga verildi.

Cenazeye Besiktas Spor Kulübü Baskani Ahmet Nur Çebi’de çelenk gönderdi.
Kaynak: İHA