Ergene'de Kros Yarismasi Yapildi

Tekirdag’in Ergene ilçesinde 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami kros yarismasi yapildi.

Ergene'de Kros Yarismasi Yapildi
Ergene Kaymakamligi bünyesinde gençler ve büyükler kategorisinde 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami ile Gençlik Haftasi etkinlikleri çerçevesinde kros kosusu düzenlendi.

Marmaracik Mahallesi 17. Sokaktan baslayarak Ergene futbol sahasinda son bulan yarismada gençler ve büyükler kiyasiya yaristilar. Kros Yarismasinin startini Ergene Kaymakami Mehmet Emin Tasçi verdi. Kaymakam Tasçi organizasyon da emegi geçenlere tesekkür etti.

Yarismada büyükler kategorisinde Baris Gökçearslan birinci olurken, Kerem Yavas ikinci, Sebahattin Tural da üçüncü oldu. Genç kizlar kategorisinde Fulya Saday birinci, Fatmagül Salvacioglu ikinci, Rukiye Kiliçalp üçüncü Helin Akgün ise dördüncü oldu.

Genç erkekler kategorisinde ise Baran Demir birinciligi elde ederken Ferit Kaya ikinci, Mert Ayna üçüncü Musa Uzun ise dördüncü oldu.

Genç kizlar kategorisinde takim halinde birinciligi Eren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi elde ederken, Velimese Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci oldu.

Genç erkeklerde takim sonuçlarinda Deri Sanayicileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci, Sehit Mehmet Zeki Erden Anadolu Imam Hatip Lisesi ikinci, Eren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü, Velimese Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dördüncü oldu.
Kaynak: İHA