Eldivan Gençlik Festivali Coskuyla Kutlandi

Çankiri’nin Eldivan ilçesinde düzenlenen "Eldivan Gençlik Festivali" düzenlenen etkinliklerle coskuyla kutlandi.

Eldivan Gençlik Festivali Coskuyla Kutlandi
"19 Mayis Gençlik Haftasi Kutlamalari" çerçevesinde Çankiri Karatekin Üniversitesi (ÇAKÜ) Eldivan Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafindan "Gençlige Farkindalik" projesi çerçevesinde, Eldivan Kaymakamligi, Eldivan Belediyesi ortakligi ve ÇAKÜ Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Hüseyin Odabas’in katilimiyla "Eldivan Gençlik Festivali" düzenlendi.

Eldivan Belediye Meydani içerisine kurulan festival alaninda basta Eldivan Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu olmak üzere kurum ve kuruluslar açtiklari stantlarla ürün ve çalismalarini tanitti.

Stantlarin disinda özellikle çocuklar ve gençler müzik esliginde halay çekip doyasiya eglendi. Festival alanini ziyaret eden ÇAKÜ Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Hüseyin Odabas ve Saglik, Kültür ve Spor Dairesi Baskani Murat Yildirim, stantlari tek tek gezerek ürünler ve çalismalar hakkinda bilgi aldi.

Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Hüseyin Odabas, gençlerin 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramlarini kutladi ve büyük emeklerle hazirladiklari çalismalar için tebrik etti. Gençlik Festivalinde sanatçi Nuray Aslaner verdigi canli konser ile Eldivanlilari costurdu.
Kaynak: İHA