Dogru 19 Mayis Gençlik Ve Spor Bayramini Kutladi

Gaziantep’in Araban ilçesi Belediye Baskani Hasan Dogru, 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami dolayisiyla kutlama mesaji yayimladi.

Dogru 19 Mayis Gençlik Ve Spor Bayramini Kutladi
Araban Belediye Baskani Hasan Dogru, 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayraminin 103’üncü Yildönümünü büyük bir heyecan ve cosku ile kutladiklarini söyledi.



Belediye Baskani Dogru mesajinda, ’’Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayis 1919’da Samsun’a çikmasi ile baslayan milli mücadelede, düsmana karsi açilan bayrak, gelecegimizin temelini olusturmustur. 19 Mayis 1919 tarihi, Türk Milletinin baska devletlere asla boyun egmeyeceginin ve her zaman için bagimsizlik ugruna mücadele edeceginin bütün dünyaya ilan edildigi önemli bir gündür. Bu anlamli günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk, gençlerimize bayram olarak armagan etmistir. Çünkü gençlerimiz ülkemizin gelecegidir. Onlarin milli, manevi ve insani degerlere sahip olarak yetistirilmesi, ülkemizin gelecegi açisindan çok önemlidir. Türkiye Cumhuriyeti; vatani, milleti ve güçlü Türkiye’yi koruma ve devam ettirme ruhunu asla kaybetmeyecek olan Türk gençliginin, üstün gayret ve basarilari ile sonsuza kadar var olacaktir. Bu duygu ve düsüncelerle basta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Aziz Sehitlerimizi rahmet ve sükranla aniyor, basta Arabanli gençlerimiz olmak üzere tüm Türk gençliginin 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramini kutluyorum’’ ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA