Canpolat Ile Projeler Bir Bir Tamamlaniyor

Haliliye ilçesinde Karsiyaka Kapali Semt Pazari ve Spor Kompleksinin faaliyete girmesinin ardindan Sancaktar ve Ahmet Yesevi Mahallesindeki projeler de tamamlanma asamasina geldi.

Canpolat Ile Projeler Bir Bir Tamamlaniyor
Haliliye Belediye Baskani Mehmet Canpolat’in seçim vaatleri arasinda bulunan projeler bir bir hizmete sunuluyor. Canpolat’in talimatlariyla ilçede yapilan tespitlerin ardindan hayata geçirilen projeler ilçeye nefes aldiriyor. Bölgelerin eksikliklerine göre yükselen projelerden biri olan ve Karsiyaka Mahallesine kazandirilan kapali semt pazari ve spor kompleksi, geçtigimiz haftalarda tamamlandi. 6 bin 320 metrekare alan üzerine insa edilen ve zabita müdürlügü, mahalle muhtarligi, otopark ve caminin yer aldigi kompleks, mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu.

Ahmet Yesevi Kompleksi bitme asamasinda

Karsiyaka Kapali Semt Pazari ve Spor Kompleksi projesinin faaliyet girmesinin ardindan Sancaktar ve Ahmet Yesevi Mahallelerine kazandirilan projelerde de sona yaklasildi. Ahmet Yesevi Mahallesinde vatandaslarin talebine kayitsiz kalmayan Baskan Mehmet Canpolat’in talimatiyla yapimi baslayan Semt Pazari ve Sosyal Yardim Kompleksinde hummali çalismalar devam ediyor. 10 bin metrekare alan üzerine çalismalarin sürdügü projede, asevi, sosyal market, giyim market ve glutensiz ekmek firinini yer aliyor.

Sancaktar Kompleksinde sona gelindi

Sancaktar Mahallesinin ihtiyaç duydugu Kompleks Projesinde ise insaat çalismalari tamamlandi. Çok amaçli sosyal tesis, semt pazari, cami ve parkin yer aldigi projede kapali otopark olarak da kullanilan semt pazari yeri, vatandaslarin hizmetine sunuldu. Yillardir mahallenin ihtiyaç duydugu ve 5 bin 600 metrekare alan üzerine kurulan kompleks, kisa süre içerisinde diger faaliyetleriyle de vatandaslarin hizmetine sunulacak.
Kaynak: İHA