Büyükçekmece'de Sitede Kadina Darp Iddiasi

Büyükçekmece’de bir sitede yönetimden oldugu söylenen kisilerin, bir kadini aidat vermedigi gerekçesiyle burnunu kirarak darp ettigi öne sürüldü.

Büyükçekmece'de Sitede Kadina Darp Iddiasi
Olay, geçtigimiz ay Pinartepe Mahallesi’nde bir sitede meydana geldi. Iddiaya göre, yöneticiler tarafindan aidat vermedigi gerekçesiyle rahatsiz edildigini ileri süren Arzu Bugur’un burnu kirilirken, vücudunun çesitli yerlerinden darp gördü. Defalarca kez konu ile ilgili sikayetçi olan Bugur, yönetici oldugunu söyledigi sahsin son olaydan sonra serbest birakildigini ifade etti.

Yönetimden oldugu söylenen kisilerin tehditler ve hakaretler savurdugu anlar da güvenlik kameralari tarafindan kaydedildi.

“Arabamizi çektirdiler, 75 yasindaki babami darp ettiler”

Korkudan evinden disari çikamadigini ifade eden Bugur, “Biz iki yil önce bu evi aldik. Tasindigimiz günden bu yana hizmet alamadik. Defalarca yolumuz tanimadigimiz insanlar tarafindan kesildi. Konteynerdeki kisiler, burada hiçbir dairesi olmamalarina ragmen ‘Biz yöneticiyiz, bize aidat vereceksiniz’ diye tehdit mesajlari ve videolarla bize ulastilar. Biz ilk basta huzurumuz bozulmasin diye aidatlari verdik. Daha sonra hizmetin olmadigini hiçbir çevre düzenlenmesini olmadigini görüp aidat vermeyi biraktik. Kendileri bizim antenimizi kestiler, icra takibi baslattilar. Arabamizi çektirdiler. 75 yasindaki babami darp ettiler. Çocuguma cinsel taciz hamlesinde bulunmuslar. Adli pedagog tarafindan ifadesi alindi. Sikayetlerimiz karakola yapildi ve savciliga iletildi. Takipsizlik karari çikti. 10-12 kere sikayetçi olduk” dedi.



“Korkudan sokaga çikamiyoruz, çocugum okula gidemiyor”

Yasadigi darp olayi hakkinda konusan Arzu Bugur, “Ben arkadasima kahve içmeye gittim. Çocugumu almak için merdivenlerden inerken, burada bu kisi tarafindan cinsel istismara ugradim. Ardindan arkadasimla birlikte darp edildik. Belinde cop vardi ve elinde de tahta vardi. Bu insanlardan artik çok korkuyoruz ve sokagimiza çikamiyoruz. Çocugum okula gidemiyor biri ilkögretim digeri lise ögrencisi iki çocugum var. Savciliga suç duyurusunda bulunuyorum. Aracimizi icra takibi yapip çektirdiler ve 37 bin liralik borca soktular. Bir anda ne oldugumuzu sasirdik. Site yönetimi oldugunu iddia eden kisi, o adami benim karsi daireme onu yerlestiriyor. Her dairenin anahtari onlarda var. Sikayetçi oldum. Avukatim da var ve takipteyim. Kesinlikle bu isin pesini birakmayacagim” ifadelerini kullandi.

Sahsin hakaretler savurdugu anlar güvenlik kamerasinda

Öte yandan, site yönetiminden oldugu iddia edilen sahsin, Arzu Bugur’un evlerinin önüne gelerek hakaretler savurmasi sitenin güvenlik kamerasiyla kaydedildi. Görüntülerde Bugur’a bagirarak sitenin etrafinda yürüdügü ve kendisine hakaret ettigi görüldü.

Kaynak: İHA