Beypazari'ndan Gelen Ögrenciler Deniz Dünyasi'ni Gezdiler

Keçiören Belediyesi, Beypazari’ndan gelen 70 ögrenci için, ilçeden bulunan Deniz Dünyasi akvaryumunun kapilarini açti.

Beypazari'ndan Gelen Ögrenciler Deniz Dünyasi'ni Gezdiler
Keçiören Belediyesi Deniz Dünyasi, Beypazari Sehit Mehmet Çiftçi Imam Hatip Ortaokulundan gelen 70 kisilik ögrenci gurubunu misafir etti. Ögrenciler, akvaryumda deniz ve okyanus canlilarini yakindan görme firsati buldular. Balik, timsah, su kaplumbagasi, yilan ve köpek baligi gibi yüzlerce çesit canliyi yakindan gören ögrencilerin mutluluklari gözlerine yansidi.

Ögrenciler ayrica burada bulunan “Koi Baliklari”ni elleriyle besleme imkani da buldular.

Ankara’dan ve dünyanin birçok noktasindan turistik gezi amaciyla Deniz Dünyasi’na yogun ilgi gösterildigini söyleyen Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, “Deniz Dünyamiz, akin akin ziyarete gelen ögrencilerimizi misafir ediyor. Tesisimiz ilçemizdeki ilkokul, ortaokul ve liseler için düzenledigimiz gezilerle ögrencilerimizin deniz ve okyanus canlilarini tanimalarina firsat sunuyor. Ayni zamanda farkli ülkelerden gelerek Keçiören’imizi ziyaret eden ögrencilerimize de buradaki havayi teneffüs ettiriyoruz. Tesisimizde bulunan görevlilerimiz de su alti canlilari hakkinda ögrencilerimizi ve vatandaslarimizi bilgilendiriyor. Burayi ziyarete gelmek isteyen tüm ögrencilerimize kapilarimiz sonuna kadar açik” dedi.

Deniz Dünyasi akvaryum gezisinin ardindan burada bulunan sinema salonunda ögrencilere patlamis misir, kek ve meyve suyu ikram edilerek sinema gösterimi de yapildi.
Kaynak: İHA