Baskan Soykan Açiklamasi 'Akyazi Için Birlikte Çalisiyoruz'

Akyazi Muhtarlar Dernegi’ni ziyaret eden ve muhtarlarla bir araya gelen Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, “Bir ve beraber olarak Akyazi’miz için hep birlikte çalisiyoruz. El birligi ile vatandaslarimiza hizmet etmeye devam edecegiz” dedi.

Baskan Soykan Açiklamasi 'Akyazi Için Birlikte Çalisiyoruz'
Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, Akyazi Muhtarlar Dernegi’ni ziyaret etti. Muhtarlar Dernegi Baskani Ahmet Savas, yönetim kurulu üyeleri ve muhtarlarla bir araya gelen Belediye Baskani Bilal Soykan, yenilenen hizmet binasinin güzel hizmetlere vesile olmasi temennisinde bulundu. Baskan Soykan’a desteklerinden dolayi tesekkür eden Dernek Baskani Ahmet Savas, “Bizlere karsi olan samimiyetiniz ve desteklerinizden dolayi tesekkür ediyorum. Ilçemiz için verdiginiz mücadelenin farkindayiz. El birligi ile Akyazi için çalismaya devam edecegiz” dedi.

Akyazi için yapilan çalismalarda muhtarlarin büyük destegi oldugunu belirten ve onlara tesekkür eden Belediye Baskani Bilal Soykan, “Ilçemizi daha da güzellestirmek için büyük bir mücadele veriyoruz. Buna hepiniz yakindan sahit oluyorsunuz. Bu mücadelemizde ve çalismalarimizda bizlere verdiginiz desteklerden dolayi hepinize tesekkür ediyorum. Devletimiz ile aziz milletimiz arasinda köprü olan kiymetli muhtarlarimiz, demokrasimizin vazgeçilmez yapi taslaridir. Bir ve beraber olarak Akyazi’miz için hep birlikte hizmet etmeye devam edecegiz. Vatandasin gözünde muhtar, devleti ya da resmi tüm kurumlari temsil eden birinci basamaktir. Bu baglamda mahallelerimizin sorunlarini öncelikle sizlerden alarak, çözüm üretiyoruz ve uyguluyoruz” diye konustu.

Belediye Baskani Bilal Soykan, “Akyazi’ya kalici eserler birakmak istiyoruz. Içerisinde bin kisilik spor salonu, yüzme havuzu ve gençlik merkezi olan Akyazi Spor Kompleksi tüm hizi ile devam ediyor. Ilçe tarihinin en büyük yatirimi olan bu projemizi önümüzdeki yil açacagiz insallah. Çarsi içi projemizi tamamladik ilçemize yakisir hale getirdik. Bunun yaninda devam eden birçok projemiz var. Hepsi bundan daha da fazlasini hak eden Akyazili hemserilerimiz için yaptigimiz çalismalar. Insallah siz degerli muhtarlarimizla el ele vererek çok daha fazla projeyi ilçemize kazandiracagiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA