Baskan Sadikoglu Açiklamasi 'Akaryakit Zamlari Nakliye Sektörünün Belini Büküyor'

Malatya Nakliyeciler Sitesi’ni ziyaret ederek site esnafinin sorun ve taleplerini dinleyen Malatya Ticaret ve Sanayi Odasi (MTSO) Baskani Oguzhan Ata Sadikoglu, “Akaryakita gelen zamlar nakliye sektörünün belini büküyor” dedi.

Baskan Sadikoglu Açiklamasi 'Akaryakit Zamlari Nakliye Sektörünün Belini Büküyor'
MTSO Baskani Oguzhan Ata Sadikoglu, Malatya Nakliyeciler Sitesi’ni ziyaret ederek nakliyeci esnafiyla bir araya geldi, sorun ve talepleri dinledi.

“Nakliyecilerin ciddi sikintilari var”

Sitede buluna tüm is yerlerini tek tek ziyaret ederek, nakliyecilerin sorunlarini dinleyip, talepleri not alan Baskan Sadikoglu, “Nakliyeciler Sitemizi ziyaretimizde bizleri ilgiyle karsilayan esnafimiza tesekkür ediyorum. Nakliyecilerin ciddi sikintilari var. Özellikle akaryakita gelen zamlar sektörün belini bükmüs durumda. Yakit maliyetlerindeki istikrarsizlik burada bulunan üyelerimizin magduriyetine sebep oluyor. Nakliyeciler çok kazaniyor gibi yanlis bir algi var. Soförlere ödenen para sonrasinda çok az bir kar payinin kendilerine kaldigini biliyoruz. Küçük komisyonlarla hayatlarini idame etmeye çalisiyorlar. Buradaki esnafin bu fedakarligina karsin gerekli adimlarin atilmasini, sektöre destek verilmesi gerektigini bir kez daha dile getiriyorum. Inanlarin evine giren gidadan tutunda tüm ihtiyaçlarin lojistigi durdugunda hayati denge bozulur. O nedenler nakliyecilerin çok önemli bir is yaptiklarinin görünmesi lazim. Malatya’nin yükünü tasiyorlar. Malatya Nakliyeciler Dernegi Baskani Halis Aydogdu basta olmak üzere bizleri ilgiyle karsilayan ve agirlayan tün esnafimiza tesekkürlerimi sunuyorum” dedi.



“Baskanimizin ilgisinden memnunuz”

Ziyaretten dolayi tesekkür eden Malatya Nakliyeciler Dernegi Baskani Halis Aydogdu da, “Baskanimizin ziyareti bizleri onurlandirmistir. Sik sik bizleri ziyaret etmesi ve sorunlarimizi dile getirmesi, ilgili yerlere iletmesi bizleri sevindiriyor. Insallah bu birlik beraberligimiz her daim sürer. Sayin Baskanimizin çalismalarini yakindan takip ediyoruz. Basarilar diliyoruz” ifadelerini kullandi.

Ziyarette MTSO Meclis Divan Üyesi Ayhan Altunok ve Meclis Üyesi Osman Yildirim da yer aldi.
Kaynak: İHA