Baskan Keles, Izmir Ve Mugla'da Teknik Geziye Katildi

Zonguldak’in Eregli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odasi (TSO) Yönetim Kurulu Baskani Arslan Keles, Zonguldak ve ilçelerindeki TSO Baskan ve yöneticileri ile Izmir ve Mugla illerine yönelik düzenlenen teknik gezi ve tecrübe paylasimi ziyaretlerine katildi.

Baskan Keles, Izmir Ve Mugla'da Teknik Geziye Katildi
Kdz. Eregli TSO Yönetim Kurulu Baskani Arslan Keles, Genel Sekreter Gündüz Acar, Zonguldak ve ilçelerindeki TSO Baskan ve yöneticileri ile birlikte Zonguldak’ta sektörel çesitliligin saglanmasi, yatirim, üretim, istihdam ve ihracat kapasitesinin artmasi amaciyla Izmir ve Mugla illerine düzenlenen geziye katildi.

Baskan Keles ve beraberindekiler Zonguldak’ta kurulum çalismalari devam eden, Zonguldak Ili Su Ürünleri Yetistiriciligi projesinin hayata geçmesi için yapilan çalismalar dahilinde; bilimsel çalismalar hakkinda bilgi sahibi olmak, iyi uygulama örneklerini yerinde inceleyerek tecrübe paylasimi saglamak adina, Izmir ve Mugla illerine gerçeklesen teknik ziyarette yer aldi.

Baskan Keles ve beraberindekiler ilk olarak Gümüsdoga Entegre Su Ürünleri’nin Mugla’da ki tesislerini ziyaret etti. Firma yetkilileri tarafindan heyete; Tesis hakkinda bilgilendirme sunumu yapilarak, sektör ve gelecegi hakkinda degerlendirmeler yapildi. Üretim, ihracat, girdi maliyetleri konularinda heyete bilgiler verildi.

Sonrasinda ise tesise ait Kuluçkahane incelemesi gerçeklestirildi.

Kdz. Eregli TSO Yönetim Kurulu Baskani Arslan Keles, bölgede sektörel çesitliligin artirilmasi ve yeni yatirimlar yapilmasi noktasinda bu tür gezileri Zonguldak ve ilçelerindeki TSO Baskan ve yöneticileri ile yaptiklarini belirterek, Izmir ve Mugla illerine yapilan gezilerinde faydali geçtigini söyledi.

Baskan Keles “Son yillarda Türkiye’nin degisik illerine farkli konularda is gezileri yapiyoruz. O bölgede ki TSO yöneticileri ile farkli sektörleri inceleme ve tecrübe paylasimlari yapiyoruz. Burada amacimiz bölgemizdeki sektörel çesitliligi artirma adina ne gibi yatirimlar yapilabilir, bunlari inceliyor. Izmir ve Mugla illerine yaptigimiz gezilerde bu açidan güzel oldu. Bizleri karsilasip tesislerini gezdiren ve tecrübelerini paylasan Gümüsdoga Entegre Su Ürünleri Tesisleri yetkililerine misafirperverliklerinden dolayi tesekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA