Aydin Adliyesi'nde Son Yolculuguna Ugurlandi

Aydin Adliyesi’nde 11 yildir görev yapan ve geçirdigi kalp krizi sonucu hayatini kaybeden Zeynep Çetin (39), adliye önünde düzenlenen törenle helallik alinmasinin ardindan son yolculuguna ugurlandi.

Aydin Adliyesi'nde Son Yolculuguna Ugurlandi


Aydin Adliyesi’nde 11 yildir görev yapan 39 yasindaki Zeynep Çetin, tedavi gördügü Aydin Devlet Hastanesinde geçirdigi kalp krizi sonucu hayatini kaybetti. Genç kadinin ani ölümü sevenleri ve mesai arkadaslarini yasa bogarken, Aydin Adliyesi önünde tören düzenlendi.

Çetin’in naasi, adliye önüne getirilirken, sevenleri ve mesai arkadaslarindan helallik alindi. Ailesi, mesai arkadaslari ve adliye çalisanlarinin katildigi törende, sevenleri gözyaslarini tutamazken, Ramazan Pasa Camii Imami Kerim Erim tarafindan dualar okundu.

Törende kisa bir konusma yapan Aydin Cumhuriyet Bassavci Vekili Sakir Yilmaz “Bizim için zor bir gün. Adliye çalisanimiz, güler yüzüyle hatirladigimiz Zeynep Çetin’in kaybi nedeniyle toplandik. Sözün bittigi noktadayiz. Çok üzgünüz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine bassagligi diliyorum. Mekani cennet olsun” dedi.



Çetin’in naasi, helallik alinmasinin ardindan memleketi Incirliova ilçesi Isafakilar Köyü’nde kilinacak cenaze namazinin ardindan köy mezarligina defnedilecek.
Kaynak: İHA