Atatürk Anadolu Lisesinde 'Bilim Fuari' Heyecani

Hakkâri Atatürk Anadolu Lisesi tarafindan "Bilim Fuari" sergisi düzenlendi.

Atatürk Anadolu Lisesinde 'Bilim Fuari' Heyecani
Il Milli Egitim Müdür yardimcilari Mustafa Kahraman ve Ali Korkmaz, HGC Baskani Hakan Tas, sube müdürleri, okulun yönetici, ögretmen, veli ve ögrencilerinin katildigi sergide, açilis kurdelesi kesilerek stantlar gezildi. Danisman ögretmenlerin rehberliginde hazirlanan ve neredeyse her branstan 21 projenin sergilendi. Proje yürütücülügünü Fizik Ögretmeni Sevim Çakir’in yaptigi ve 23 ögretmenin görev aldigi fuarda; ‘Akilli Çöp Kovasi (Kimya), Yenilenebilir Enerji ( Fizik), Her Kitap Bir Filmdir (Edebiyat), Dogal Nemlendirici Yapimi (Kimya)’ gibi çalismanin yaninda bilisim, çevre bilinci olusturma, tasarim, el becerisi, mühendislik, fen bilimleri, sanatsal etkinlikler gibi eglenceli ve bilimsel birçok konuyla ilgili projeler yer aliyor.

Fuarla ilgili bilgi veren Okul Müdsresi Ayten Demiroglu, "Projemiz, okulumuzun AR-GE ekibi Zehra Çelikok, Simge Gülsen, Canan Koçi ve proje danismanligi yapan tüm ögretmenlerimizin çabasi, emegi ve is birligiyle vücut bulmustur" dedi.

Milli Egitim Müdürlügünün yöneticileri ve ziyaretçiler, birbirinden degerli etkinliklerle bilim fuarini düzenleyen okul yönetimini ve ögretmenlerini tebrik etti.
Kaynak: İHA