Alanya'ya Gelen Fenomenlerin Içeriklerine Yogun Ilgi

Alanya Turizm Tanitma Vakfi (ALTAV) organizasyonuyla Alanya’da bulunan 10 ülkenin sosyal medya fenomeni, ürettikleri içeriklerle milyonlarca görüntüleme aldi.

Alanya'ya Gelen Fenomenlerin Içeriklerine Yogun Ilgi
ALTAV katkilariyla 17-20 Mayis tarihleri arasinda 10 ülkeden 15 sosyal medya fenomeni Alanya’da agirlaniyor. Rusya, Finlandiya, Sirbistan, Bosna Hersek, Hirvatistan, Kirgizistan, Özbekistan, Kazakistan, Polonya ve Türkiye’den Alanya’ya gelen fenomenler, uluslararasi tanitim çerçevesinde Alanya’da çesitli etkinliklerde bulunarak sehrin degerlerini takipçilerine duyuruyorlar.

Yöresel yemekler ön plana çikti

Sosyal medya fenomenlerinin Alanya’nin dogal ve kültürel alanlarini kesfettiklerini sehrin kültürünü ve sosyal yapisini ögrendiklerini söyleyen ayni zamanda Alanya Belediye Baskani olan ALTAV Baskani Adem Murat Yücel, “Konuklarimiza özellikle gastronomi alaninda ve Alanya yöresel yemekleri konusunda sürprizler hazirladik. Sehrimizi ve misafirperverligimize övgüler yagdiran fenomenler, yaptiklari paylasimlarla milyonlarca sosyal medya görüntülemesi aldi. Sehrimiz için her alanda tanitim çalismalarini sürdürüyoruz. Emegi geçen ve katki saglayan herkese sehrimiz adina tesekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Fenomenler; yasam tarzi, tatil, güzellik, moda, sov, aile, literatür, fotografçilik ve müzik temalarinda içerik üreterek sosyal medya hesaplarinda paylasim yapiyorlar.
Kaynak: İHA