AKILLI Ieco Büyük Ilgi Gördü

ÜÇGE’nin, kaynaklarin ülke ekonomisine temiz bir sekilde kazandirilmasini saglayan döngüsel ekonominin en önemli adimi olarak hayata geçirilecek Depozito Iade Sistemine hizmet eden, iECO markali akilli ürünleri ve sistemleri, We-Cycle Çevre ve Geri Dönüsüm Teknolojileri Fuari’nda büyük ilgi gördü.

AKILLI Ieco Büyük Ilgi Gördü
Üretim ve teknoloji gücü ile global bir marka olan ÜÇGE, Izmir’de düzenlenen We-Cycle Çevre ve Geri Dönüsüm Teknolojileri Fuari’nda; 46 yillik tecrübesi, yüksek teknolojisi ve Depozito Iade Sistemine hizmet eden iECO markali akilli ürünleri ve sistemleri ile ziyaretçilerini agirladi. ÜÇGE Genel Yönetmeni Esra Güven, “Türkiye’de geri dönüsüm adina atilan önemli adimlardan biri olarak hayata geçirilecek Depozito Iade Sistemine hizmet eden iECO markali akilli ürünlerimiz ve sistemlerimizi We-Cycle Çevre ve Geri Dönüsüm Teknolojileri Fuari’nda ziyaretçilerimiz ile bulusturduk. Dünya nüfusunun artmasi, her geçen gün tüketim aliskanliklarinin degismesiyle dogal kaynaklarimiz azaliyor. Malzeme tüketimini azaltarak, degerlendirilebilir her türlü nitelikli atiklari geri dönüstürerek tekrar tüketim agina dâhil etmek dünya için büyük önem arz eder hale geldi. Günümüzde büyük bir öneme sahip olan atik sorununa son vermek için, ülkemiz ile birlikte, yerel üretici olarak ilk adimi atiyoruz. Sirius çatisi altinda gelistirdigimiz teknolojilerle hayata geçirilen, Depozito Iade Makineleri ile Kamusal Iade Merkezi ve Dogrulama Tesisi Otomasyon Sistemlerini kapsayan iECO markali akilli ürünler, çevreci ve verimli yapisinin yani sira sektördeki ihtiyaçlara göre de gelistirilebilen bir alt yapiya sahiptir. Depozito Iade Makinesi olarak da bilinen iECO otomatlar, nesnelerin interneti teknolojilerine sahip bir ürün grubudur. ÜÇGE iECO depozito iade makinelerini, geri dönüsüm otomatlari olarak da tanimlayabiliriz. Geri kazanim ekosistemi çerçevesinde olusturulan iade noktalari/merkezleri, tüketicilerin besledigi bos ve dogrulanmis ambalajlarin teslim alindigi ve depozito bedellerinin iade edildigi nokta olarak bulunacak ve bu noktalarda yer alan otomatlarda gerçeklesen faaliyetler de, çevre ajansi tarafindan yürütülen depozito bilgi sistemine canli zamanli olarak kayit birakacaktir. Yüzde yüz yerli sermaye ve Türk mühendisler tarafindan gelistirilen iECO Geri Kazanim Sistemi Yazilimi, Depozito Bilgi Sistemi Yönetmeligine uyum gösteren ve gerektirdigi durumlarda uzaktan kontrolü ve yönetimi saglanan bir alt yapiya da sahiptir“ dedi.

Üretici, perakende, HORECA ve tüketicinin katkilari ile hem ülkemiz, hem de toplum ve çevre açisindan kazanim saglayan bu önemli sistemi, yüzde yüz Türk sermayeli bir firma olarak "Gelecegin için Geri Dönüstür" slogani dogrultusunda katki sunmaktan dolayi gurur ve mutluluk duydugunu ifade eden Güven, “Ekonomiye, çevreye katki saglamak misyonuyla ve sosyal sorumluluk bilinci ile gelistirdigimiz, geri dönüstürülebilir ambalaj atiklarini toplamaya ve ayristirmaya yarayan iEco Geri Kazanim sistemlerimiz ile gelecek nesillere yasanabilir bir dünya birakma yolunda büyük bir adim da atmis oluyoruz. Gelecek nesillerin de döngüsel ekonomi sistemine dâhil edilebilmesi ile geri dönüsüm aliskanligi kazandirilarak, tüm paydaslara kazanç saglanacaktir” seklinde konustu.

Kaynak: İHA