Akasya, 19 Mayis'i Iki Farkli Etkinlikle Kutluyor

Akasya AVM, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’ni iki özel etkinlikle kutluyor. Mösyö Taha’nin Harry Potter Film Dehlizi kitap serisi imza gününün gerçeklesecegi günde ayni zamanda özel bir ödül oyunu oynanacak ve kazanan 19 kisi, 19 farkli hediyeden birinin sahibi olacak.

Akasya, 19 Mayis'i Iki Farkli Etkinlikle Kutluyor


Akasya AVM, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’ni Gençlik Haftasi’na özel birbirinden heyecanli ve coskulu iki etkinlikle kutlamaya hazirlaniyor. Harry Potter film evreninin rehberi Mösyö Taha, AVM’de hayranlariyla bir araya gelerek editörlügünü üstlendigi Harry Potter Film Dehlizi serisinin kitaplarini imzalayacak. Es zamanli olarak gerçeklesecek Akasya X OverGame Ödül Avi etkinliginde ise, OverGame magazasina gelen ilk 100 kisi heyecan dolu bir hazine avina katilarak, OverGame’in en ikonik ürünlerinin de aralarinda yer aldigi 19 hediyeden birini kazanma imkani yakalayacak.

Mösyö Taha imza günü ile Harry Potter severler Akasya’da bulusacak

At-adamlardan deniz halkina, Garkenez’lerden boynuz kuyruklu ejderhalara, çesit çesit sihirli yaratigin yer aldigi heyecan dolu Harry Potter evreninin kapilarini okuyucuya açan 12 kitaplik Film Dehlizi kitap serisinin editörü Mösyö Taha, AVM’de Harry Potter tutkunlariyla bulusmaya hazirlaniyor.

Harry Potter’in büyülü dünyasina yönelik video yorumlariyla dikkat çeken ünlü YouTube fenomeni Mösyö Taha, Mabbels ve Sihirbaz Okulu ortakligiyla 19 Mayis Persembe günü 13.00-17.00 saatleri arasinda AVM’de, Harry Potter Film Dehlizi serisi imza gününde sevenleri ile bir araya gelecek.

AVM, oyun denince ilk akla gelen magazalardan olan ve oyuna iliskin her türlü yazilim, donanim ve aksesuari oyun severlerle bulusturan OverGame ile birlikte gelistirdigi ödül avi oyunuyla eglenceli bir serüvene davet ediyor. Saat 13.00’ten itibaren Akasya OverGame magazasina gelen ilk 100 kisi ile oynanacak ödül avi ile birbirinden popüler ve ikonik 19 hediye dagitilacak. OverGame magazasindan alinacak yönergeler yardimiyla ipuçlarini takip edenler AVM’de gizlenen 19 ganimet kutusundan birini kazanma sansi yakalayacak. Kutulardan çikan hediyelerin OverGame magazasindan teslim edilecegi oyunda, katilan 100 avcinin 19’u özel bir hediye kazanabilecek.
Kaynak: İHA